Úvod Neprehliadnite vlavo Sony Smartwatch 2: V obchodoch údajne už o pár dní, cena okolo...

Sony Smartwatch 2: V obchodoch údajne už o pár dní, cena okolo 140€

6

Nedávno predstavené pokračovanie inteligentných hodiniek s operačným systémom Android, Sony Smartwatch 2, by malo byť už od 15. júla k dispozícii u jedného z predajcov spotrebnej elektroniky vo Veľkej Británii, uviedol to na svojom blogu Clove.

Elektronický obchod clovek.co.uk podľa všetkého očakáva prídchod prvých várok s aktualizovanou Android hračkou na ruky od spoločnosti Sony, ktorá ju predstavila 25. júna spolu s tabletofónom Sony Xperia Z Utra. Predobjednávky sú momentálne už v plnom prúde.

Priaznivá je zároveň aj cena. Približne 140€ určite nepríde moc za praktické zariadenie s NFC, Androidom, šikovným 1.6-palcovým displejom s rozlíšenim 220×176 pixelov a možnosťou použiť ho v kombinácii s akýmkoľvek 24mm remienkom.

Taktiež je možné Smartwatch 2 kdekoľvek pripnúť – napr. na oblečenie, a pohodlne využívať ich funkcie.

Bildschirmfoto 2013-07-05 um 16.25.44Pred-predaj Sony Smartwatch 2 na clove.co.uk

Šikovní zákazníci, ktorí si Smartwatch 2 v e-shope clove.co.uk predobjednali medzi prvými, by tak mohli dostať svoje kúsky už o niekoľko dní. Takáto novinka je však výbornou správou aj pre slovenský/český trh, kde by sme sa ich mohli po 15.7. dočkať už v následujúcich dňoch, resp. týždňoch.

Zdroj: blog.clove.co.uk via androidcentral.com
Foto: blog.clove.co.uk