Úvod Novinky Šéf Orangeu dokáže spustiť iOS aplikáciu na Samsung tablete

Šéf Orangeu dokáže spustiť iOS aplikáciu na Samsung tablete

12

Dnes som ako veľký fanúšik Orange natrafil na zaujímavý rozhovor, ktorý šéf slovenského Orange, pán Lančarič poskytol pre technologický server tech.sme.sk.

Celý rozhovor začal uvedením zariadení, ktoré sa stali každodennými pomocníkmi. Dočítal som sa o smartphone Galaxy S4 a tablete Galaxy Note 10.1, ktorý dokonca nahradzuje nutnosť využívania notebooku.

Ďalej už nasledoval zoznam aplikácií a dôvod prečo ich šéf Orangeu používa, čo je celkom zaujímavé. Kto by predsa nechcel vedieť pomocou akých aplikácií sa dajú čítať novinky zaplatených novinárov.

orange1

Medzi takúto zaujímavú aplikáciu patrí aj HNpad, teda aplikácia Hospodárskych novín. Všetko by bolo ako má, ak by aplikácia HNpad nebola len pre iOS. V komentároch ku článku, ktoré nájdete na tejto adrese sa ďalej rozhorčení zákazníci samotného šéfa pýtajú na zaujímavú otázku.

orange3

V článku totiž uvádza, že svoj Orange Go používa aj na sledovanie televízie v mobile. Pohotový zákazník okamžite vyzdvihol tematiku nízkych dátových plánov, ktoré by takéto nevinné pozeranie televízie vycicali do pár minút. To však šéfa Orangeu nemusí trápiť, keďže ako sám priznáva, poplatky za služobný telefón neplatí.

orange2

Možno si teraz hovoríte, že môj postoj k tomuto operátorovi je jasný a možno máte pravdu. Aj napriek tomu, že na Slovensku nevyužívam služby ani jedného operátora mi príde, že Orange to má u zákazníkov naklonené najviac. Či už budete používať paušál sova alebo klokan, dávajte si pozor aby z Vás nespravili somára.

Celý rozhovor si môžete prečítať na tech.sme.sk