Úvod Novinky Anonymný zamestnanec Samsungu prezradil, že spoločnosť kvôli Galaxy S4 prechádza „krízou“

Anonymný zamestnanec Samsungu prezradil, že spoločnosť kvôli Galaxy S4 prechádza „krízou“

3

Anonymný zamestnanec Samsungu prezradil, že spoločnosť kvôli Galaxy S4 prechádza „krízou.“

Podľa kórejského spravodajského servera ETNews jeden zo zamestnancov Samsungu, ktorý nechcel byť menovaný, priznal, že spoločnosť momentálne kvôli Galaxy S4 prechádza „krízou“.

Samsung i9505 Galaxy S 4 16GB môžete kúpiť v e-shopoch za cenu od (Zdroj: Heureka.sk)
Porovnať ceny >>

Samsung si podobne ako Apple uvedomil, že západný trh sa blíži k nasýteniu vlajkovými loďami. Ich plán, ako udržať podobný príjem ako doteraz, je v rozšírení svojej ponuky zariadení a nie len jedným obrovským modelom, ako tomu bolo pri Galaxy S3 a teraz pri Galaxy S4. Aby som to zjednodušil, Samsung nebude fungovať ako Apple, ktorý pripraví len jeden úspešný model, bude fungovať viac ako Samsung a teda sa môžeme „tešiť“ na desiatky modelov, ktoré sa od seba budú líšiť len maličkosťami, ak vôbec.

O konkrétnych zariadeniach nevieme zatiaľ nič nové. Zopakovať si môžeme včerajšiu novinku, že populárny Galaxy Note III pravdepodobne príde až v štyroch verziách, každá z nich bude pravdepodobne určená pre iný trh.

Znamená to teda, že Samsung pôjde dolu vodou? Vôbec. A viete prečo? Pretože Samsung okrem svojich smartphonov vyrába aj súčiastky, ktoré si kupujú rôzni výrobcovia vrátane Apple. To k tejto rovnici ešte samozrejme treba prirátať rôzne iné produkty, ktoré vyrábajú, ako napríklad televízie, chladničky, mikrovlnné rúry, či zubné pasty. Ich mobilný segment si však musí uvedomiť, že malá aktualizácia úspešného Galaxy S3 nebude stačiť. Je nutné sa do inovácií poriadne ‚oprieť‘ a o zákazníka skutočne zabojovať. Ak to nespravia, tak prídu o obrovské zisky a to si predsa nemôžu nechať ujsť.

Zdroj: ETNews via AndroidBeat