Úvod Aplikácie Piatková porcia Android aplikácií 45.

Piatková porcia Android aplikácií 45.

0

photo
Predvíkendový signál zvaný „piatok“ opäť prichádza v doprovode porcie aplikácií a hier, medzi ktorými nechýba čo to do prispôsobenia zariadení, hovorov, notifikačný nástroj či umelecky zamerané tituly.

Herný segment opäť zastupuje nejaké to osvedčené retro, FPS strielačka, hra, ktorá kombinuje hudbu s behom alebo titul, ktorý zaujme grafikou a umeleckým nádychom. Pekný víkend!

Flash Alerts

unnamed (1) unnamed

Možnosti upozornenia na hovor a SMS správy nekončia len pri zvonení a vibrácii. Pomocou tejto aplikácie sa váš LED blesk fotoaparátu premení na notifikačné svetlo a pri každom prichádzajúcom hovore a SMS správe bude blikať. V nastavenaich nechýba prispôsobenie rýchlosti a intenzity blikana.

[app]net.megawave.flashalerts[/app]

Pimp Your Screen

[fve]http://youtu.be/J1994zshSpY[/fve]

Pimp Your Screen je ideálna aplikácia, ktorá sa postará o kompletný vzhľad vašej domácej obrazovky. Aplikácia ponúka špeciálne widgety, prepínače a štýlové HD pozadia, ktoré sú prispôsobené presne pre vašu obrazovku. Inšpirujte sa na videu vyššie.

[app]com.apalon.pimpyourscreen[/app]

Pencil Sketch Special

unnamed unnamed (1)

Pomocou tejto aplikácie sa stanete umelcom jedným klikom. Ak Vás vždy fascinovali obrázky nakreslené voľnou rukou a ceruzkou, teraz dokážete svoje fotografie v galérií previesť presne do tohto štýlu. Ďalej nechýbajú rôzne efekty, pričom „Sketch“ štýl odporúčame použiť na portréty tvárí, vzhľadom na lepšie zobrazenie hrán a kriviek, a štýl „Doodle“ je zase určený pre zábery prírody a vzdialenejšie objekty.

[app]com.dumplingsandwich.pencilsketchspecial[/app]

PixelPhone

unnamed (4)

Pixel Phone je skvelá náhrada za aplikáciu kontaktov a hovorov, ponúka zaujímavý dizajn, široké možnosti prispôsobenia a je hlavne rýchla. Aplikácia ponúka inteligentné vyhľadávanie, tvorenie skupín, fotografie kontaktov a podobne. Táto free verzia ponúka všetky funkcie len na 7 dní. Potom sa budete musieť rozhodnúť, či aplikáciu kúpiť, alebo nie, no podľa nás za to stojí.

[app]pixelrush.xphonefree[/app]

NiceEyes

unnamed (6) unnamed (5)

Ak sa Vám nepáči farba vašich očí, možností je viac. Použiť kontaktné šošovky alebo túto aplikáciu. Tá síce farbu očí zmení len na fotografiach, no jej použitie je jednoduché a prekvapivo funkčné. Pohrajte sa s dizajnom očí a zdieľajte upravenú snímku svojim priateľom!

[app]com.vysionapps.niceeyesfree[/app]

Super Mega Worm

[fve]http://youtu.be/xNhxQ0SElwE[/fve]

Táto legendárna retro hra, ktorá je, mimochodom, teraz za polovicu pôvodnej ceny, ponúka old-school grafiku aj ovládacie prvky a za úlohu budete mať pomocou mega červa zlikvidovať všetky ľudské parazity. Ako to bude prebiehať, Vám najlepšie asi povie video.

[app]com.deceasedpixel.megaworm[/app]

WarCom: Genesis

[fve]http://youtu.be/S7Md80gJAQI[/fve]

Konzolová akčná strielačka? Prečo nie. Svetová ekonomika sa rúca a Zem sa mení na krvavý chaos. Z dôb, kedy bolo ešte všetko v poriadku, vzniknú tri frakcie, pričom tá WarCom, ktorej ste súčasťou, bude mať na starosti len tie najnebezpečnejšie úlohy. Hra je bezplatná, no in-app nákupy nepustia. Inšpirujte sa trailerom.

[app]com.trinitigame.android.warcorpsgenesis[/app]

Stay Alight

[fve]http://youtu.be/V5dxn6Sbkvw[/fve]

Motív tejto hry je podobný z Angry Birds, no jedná sa o úplne inú ligu. Grafika a hudba je doslova úžasná a hra má akýsi umelecký nádych. V koži dvoch „žiarovkových“ škriatkov budete likvidovať rôzne mimozemské kreatúry hádzaním svetelných bodov.

[app]com.wysegames.stayalighthd[/app]

Song Rush

[fve]http://youtu.be/Zpvi0poeiXw[/fve]

Podstatou hry Song Rush je utekať a utekať, a pritom sa vyhýbať prekážkam a zbierať „hudobné“ mince, pričom práve v tom je výnimočnosť hry oproti ostatným konkurentom. Hra totižto pracuje s vašimi hudobnými súbormi, ktoré sa stanú priamo súčasťou hry. Aby ste sa dostali na koniec piesne, budete sa musieť naozaj snažiť.

[app]com.bulkypix.songrush[/app]

Robomber

unnamed (2)

Pravdou je, že táto hra je nehanebná kópia Bombermana a je rovnako zábavná, ako v herných časoch minulých. Teda až na jednu vec a to online multiplayer. Nie je nič zábavnejšie ako vyhadzovať do vzduchu svojich priateľov a známych, a dostať sa tak na miesto kráľa arény.

[app]air.odcaf.robomber[/app]

Zdroj: Google Play