Úvod Neprehliadnite vlavo Piatková porcia Android aplikácií 44.

Piatková porcia Android aplikácií 44.

0

Piatok je opäť tu a v dnešnej piatkovej porcii nájdete tipy na aplikácie, z ktorých nebude chýbať niečo pre vylepšenie ovládania smartfónu, nejaký ten „čistič“ pre odinštalovanie zbytočností, aplikácia plná komunikačných dát, „parťácka“ aplikácia či spôsob ako uložiť fotky z Facebook aplikácie.

Hráčov snáď potešíme titulmi zameranými na chirurgiu, nesmie chýbať „strieľačka“, nejaké to retro, či zábavná letisková hra a logická návykovka.

Pekný víkend!

 

Floating Touch

[fve]http://youtu.be/HWjjPh2cWfM[/fve]

Floating Touch je malé tlačidlo, ktoré nenápadne „pláva“ na obrazovke bez ohľadu na to, či máte spustenú aplikáciu alebo čokoľvek iné. Ak sa tlačidla dotknete, razom máte pred sebou kruhový zásobník všemožných nastavení či obľúbených aplikácií. Jeho ponuku si samozrejme môžete nadefinovať sami a aj keď to možno tak nevyzerá, jedná sa o skutočne užitočný nástroj. Pozrite si video.

[app]com.boatmob.floating.touch[/app]

 

Uninstaller

unnamed

Máte aplikácie, ktoré používate len občas? Viete, ktoré z nich zaberajú najviac pamäte, spotrebúvajú najviac dát či energie z batérie? Všetci radi a v hojnom počte sťahujeme aplikácie a hry, no keď zistíme, že ich až tak nepotrebujeme, odinštalovať ich nám pomôže tento nástroj od známeho vývojára AVG Mobile.

[app]com.avg.uninstaller[/app]

 

WhatStat

unnamed (1)

Dnes snáď neexistuje Android používateľ, ktorý by nekomunikoval cez známu aplikáciu WhatsApp. Aplikácia s názvom WhatStat Vám umožní nahliadnuť do zaujímavých údajov z vašich konverzácii. Zistíte tak, koľko správ ste už poslali, ktoré dni ste najaktívnejší či s kým si píšete najviac.

[app]com.androidappetizers.whatstat[/app]

 

Buď Parťák!

unnamed (2)

Táto aplikácia vznikla pod záštitou pivovaru Kozel a jej koncept je naozaj pozoruhodný. Okrem toho, že Vás aplikácia rada navedie k najbližšiemu pubu či baru kde čapujú Kozel, dokáže Vám aj zmerať náladu pomocou náladometra a dokonca budete dostávať ocenenia za to, že sa nechytíte mobilu. To má dokázať, že nie ste „párty drevo“ ani otrok digitálnych technológií, ale pravý pivný spoločník.

[app]sk.kozel.bebuddy[/app]

 

Facebook Photo Save

unnamed (4) unnamed (3) unnamed (5)

Určite sa každý používateľ sociálnej siete Facebook stretol s tým, že by si rád uložil nejakú tú fotku z nástenky, noviniek či fan stránok. Samotná natívna aplikácia Facebooku to neumožňuje, no dáva Vám možnosť obrázok či fotku zdieľať. Aplikácia Facebook Photo Save sa pri výbere zdieľania objaví v ponuke aplikácií a stačí na ňu len kliknúť a fotografiu uložiť do pamäte alebo na SD kartu. Jednoduché.

[app]com.hamid.facebookphoto[/app]

 

Hip Surgery

unnamed (1)

Vymeniť bedrový kĺb nie je v reále žiadna sranda.  Ako to v skutočnosti prebieha aj s kompletným postupom si môžete vyskúšať v tejto zaujímavej medicínskej hre. Budete musieť sami zvážiť kroky pri operácii a byť nesmierne opatrní, aby ste pacientovi neublížili. Niekoho hra môže nudiť, respektíve znechutiť. Predsa len vŕtať sa aj keď vo virtuálnom bedrovom kĺbe nie je každému po chuti.

[app]com.edx.hipsurgery[/app]

 

Shooting Showdown

[fve]http://youtu.be/JJVMh6_L94s[/fve]

V tejto podarenej FPS strielačke zažijete skutočné vzrušenie na vojenskej strelnici, kde si porovnáte sily so svojimi známymi v real-time multiplayer móde. Hra je obohatená o ďalšie herné módy, sledovať môžete svoje zlepšenie v tabuľke a odomykať sa Vám budú nové zbrane a vylepšenia.

[app]com.naquatic.shootingshowdown[/app]

Retroid

[fve]http://youtu.be/99G15inWuO0[/fve]

Väčšina retro hier na Android je prevedená v 8 -bitovej grafike, no pri tejto to neplatí. Retroid je vybavená klasickou grafikou a hrateľnosťou, pričom sa jedná o akýsi klon Breakout titulu, kde musíte zlikvidovať všetky bloky a kocky na mape v rôznych prostrediach. Prvých 15 úrovní máte zadarmo a namotať sa môžete trailerom vyššie.

[app]com.taurris.retroid[/app]

 

Airport Scanner

[fve]http://youtu.be/mCis7kkOrTk[/fve]

Bezpečnosť je prvoradá a na letisku obzvlášť. V tejto hre budete vykonávať hroznú prácu „sledovača letiskového röntgenu“ a snažiť a zastaviť každý podozrivý kufor, ktorý obsahuje nebezpečné predmety. Tempo tejto zábavnej hry príjemne stúpa a čaká na Vás až 21 úrovní.

[app]com.pgpublish.android.airportscanner[/app]

 

Gears

[fve]http://youtu.be/FwwOVPLGcUY[/fve]

Ak hľadáte v hernom svete niečo v štýle za málo peňazí veľa muziky, Gears môže byť to pravé. Za 0, 79 € dostanete zábavnú hru v skvelej 3D grafike, kde budete musieť  loptou lietať po krajinách a zbierať body, samozrejme bez toho, aby ste sa zrútili z nejakej plošiny do priepasti. Čaká na Vás 27 levelov v troch svetoch.

[app]com.mobilegamegarage.gears[/app]

Zdroj: Google Play