Úvod Dohady Moto X: Modifikovateľný Android smartfón by sa mal stať skutočne realitou

Moto X: Modifikovateľný Android smartfón by sa mal stať skutočne realitou

0

Dĺĺĺĺho špekulovaný Android smartfón Moto X, na internete známy aj ako PhoneX alebo Xphone, od americkej Motoroly sa podľa všetkého nakoniec stane realitou. Naznačujú tomu nové reklamné texty a obrázky, ktoré by sa mali v už priebehu tohto dňa objaviť v populárnych spravodajských plátkoch New York Times, USA Today, Wall Street Journal a Washington Post.

Pred pár dňami sme informovali, že spoločnosť Motorola mierne pozmenila svoje logo. Dostalo tak obohatenie o pestré farby a pribudol navyše malinký nápis „a Google company„, keďže pred nedávnom uskutočnil internetový gigant Google menšiu akvizíciu a stal sa tak majiteľom tohto skautíka v mobilných technológiach, ktorý disponuje veľkým množstvom rôznych patentov v priemysle mobilných telefónov. Táto aktualizácia loga mala však nakoniec zrejme väčší význam, ako sme si mysleli. Môže za ňou stáť predovšetkým príchod nového produktu.

Čerstvá reklama Motoroly (obrázok nižšie) začína kolovať na internete po technologických weboch svetelnou rýchlosťou. V prípade, že by skutočne prišiel na trh modifikovateľný (zákazník si bude asi môcť pred kúpou smartfónu určiť vlastné špecifikácie alebo dizajn podľa svojich požiadaviek) Android smartfón pod spotrebiteľským označením Moto X, ktorý sa bude navyše môcť pýšiť na túto dobu netradičným nápisom „Made in USA“, čakala by veľkú konkurenciu ako Samsung alebo HTC obrovská príležitosť ukázať, čo je naozaj v ich silách. Bližie informácie o cene alebo dostupnosti Moto X nie sú zatiaľ známe, no máme sa na čo v najbližších dňoch tešiť.

MotorolaXAd-630x697

Zdroj: androidandme.com