Úvod Smartphony Dohady LG G2 sa v Kórei začne predávať už 20. augusta. Znamená to...

LG G2 sa v Kórei začne predávať už 20. augusta. Znamená to aj skorý príchod Nexus 5?

3

Z Kórey sa dnes aj k nám dostali zaujímavé správy týkajúce sa novej vlajkovej lodi druhého najväčšieho juhokórejského výrobcu, LG. Okrem iného, server zodpovedný za dnešné informácie tvrdí, že dokonca disponuje s novinkami o pripravovanom LG Nexus 5.

Poďme na to pekne po poriadku. Predstavenie LG G2 sa podľa doterajších informácií má konať už 7. augusta. Táto informácia bola potvrdená a doplnená o dátum začatia predaja, ktorý bol stanovený na 20. augusta.

Nový LG G2 bude vybavený 5.2 palcovým Full HD displejom, ktorý bude postavený na Zero Gap technológii pre tenký rámik (zero bezel). Poháňať ho bude 2.3GHz procesor Qualcomm Snapdragon 800 s 2GB RAM. Údajne sa však stále premýšľa nad 3GB verziou. Na zadnej strane zariadenia nájdeme 13MPx fotoaparát a podľa informácií od ľudí, ktorí ho mali možnosť vyskúšať, je oveľa lepší, než doteraz. Chýbať nebude ani vymeniteľná 2,700mAh batéria, duálne reproduktory a Android 4.2.2. Po hranách zariadenia nenájdete žiadne tlačidlá, keďže tie boli presunuté na zadnú stranu zariadenia. LG G2 uspokojí aj tých najnáročnejších užívateľov a hlavne všetkých američanov, keďže poskytuje aj LTE-A (najrýchlejšie LTE až do rýchlosti 150 Mbps).

[nggallery id=324]

Teraz na zaujímavé novinky o novom Nexus 5. Podľa všetkého ho opäť vyrobí LG, za čo by som sa ani nehneval, keďže Nexus 4 je kvalitne vyrobené zariadenie. V útrobách LG by zariadenie malo figurovať pod názvom LG Megalodon, o ktorom sa informácie začali šíriť ešte v marci. Správy z Kórey naznačujú, že LG Nexus 5 sa začne predávať už v októbri a bude založený na LG G2. Dobrou správou je fakt, že nový Nexus 5 by mal bežať na Android 5.0 Key Lime Pie. Dohady z marca naznačovali, že Nexus 5 ponúkne 5.2 palcový displej, 2.3GHz procesor Qualcomm Snapdragon 800, 3GB RAM a 2.1MPx predný fotoaparát. Je zaujímavé ako presne dokázali odhadnúť špecifikácie pripravovaného LG G2. Ak sú tieto informácie pravdivé, nový Nexus 5 bude zariadenie, ktoré sa oplatí vlastniť.

Zdroj: Ruliweb via PhoneArena