Úvod Smartphony Dohady Galaxy Note 3 odhalil užívateľský manuál – pozrite sa na jeho...

[Dohady] Galaxy Note 3 odhalil užívateľský manuál – pozrite sa na jeho dizajn a špecifikácie

1

Snímka obrazovky 2013-07-19 o 16.03.39Internetom koluje ďalšia uniknutá zaujímavosť. Tentokrát však má ísť o Samsung Galaxy Note 3, ktorý sa objavil na dvoch obrázkoch, poodhaľujúcich pomerne zaujímavé informácie.

Zdá sa, že pripravovaný tabletofón Galaxy Note 3 od Samsungu nevydržal dlho v tajnosti. Web simonlyradar.nl totižto zverejnil špecifikácie a kresbu neznámeho zariadenia, pochádzajúcej z užívateľského manuálu k danému zariadeniu. No a na tej má údajne byť práve ďalšie pokračovanie úspešného hybridu Galaxy Note.

Uniknuté kresby z manuálov nám tak dávajú náhľad na identický dizajn mobilného zariadenia s dizajnom súčasnej vlajkovej ľode spoločnosti Samsung, Galaxy S4. Ak by ale disponovalo toto záhadné zariadenie na obrázkoch veľkosťou displeja (5.7-palca), ktorá sa nachádza v uniknutých špecifikáciach (obrázok nižšie), s veľkou pravdepodobnosťou môžeme povedať, že ide naozaj o dôveryhodný materiál z užívateľského manuálu k Note 3. K tomu mohol získať prístup niekto z interných zamestnancov niektorého z obchodov, kde bude tento očakávaný tabletofón k dispozícii na predajných pultoch. Podobný dizajn a krivky konštrukcie mali totiž aj zariadenia Galaxy S3 a Galaxy Note 2.

Snímka obrazovky 2013-07-19 o 16.03.32

V prípade, že dostane Galaxy Note 3 skutočne dizajn ala štýl Galaxy S4 a trošku lepšie špecifikácie, pretože pôjde o novšie high-end zariadenie, nebude to určite pre mnohých z nás priveľké prekvapenie. Teraz musíme už len poctivo počkať na oficiálne predstavenie, konajúce sa približne v priebehu tejto jesene.

Brúsi si niekto z vás zuby na Galaxy Note 3?

Zdroj: simonlyradar.nl via cultofandroid.com
Foto: simonlyradar.nl