Úvod Aplikácie Androidea 2013: Toto je víťaz tohtoročného súboja nápadov

Androidea 2013: Toto je víťaz tohtoročného súboja nápadov

12

Po dlhom procese prihlasovania, triedenia, hodnotenia, ďalšieho triedenia a nakoniec finálneho hodnotenia sme sa dopracovali k nášmu víťazovi.

Je ním Štefan Marinčák s jeho projektom InviteMe, aplikáciou, ktorá bude slúžiť na čo najjednoduchšie a najpríjemnejšie pozývanie Vašich priateľov a známych na rôzne miesta. Pozvať ich budete môcť napríklad na kávu, pivo, na tenis, či do kina. Na nápade momentálne autor pracuje priamo s vývojármi z Inloop a tak sa jeho funkcionalita môže časom pozmeniť.

Chceli by sme sa poďakovať zvyšku prihlásených, nápadov bolo naozaj neúrekom. Niektoré z nich boli naozaj zábavné, iné sme nemohli vybrať, pretože sa už nachádzali v Google Play.

Uznávame, že nám proces vyberania najvhodnejšieho nápadu na realizáciu trval dlhšie, než sme plánovali, no vyberali sme opatrne a v spolupráci s vývojármi. Prešli sme každý jeden nápad, zhodnotili jeho možnosť realizácie a až potom sme sa presunuli na ďalší.

Veríme, že to bola pre slovenských a českých nadšencov Androidu pekná príležitosť sa presadiť a sme si istí, že budúci ročník bude ešte úspešnejší. Ak máte nápad, začnite nad ním premýšľať, začnite ho vylepšovať a pripravovať, Androidea 2014 je už v príprave.

Nižšie nájdete grafickú reprezentáciu toho, na čom momentálne pracujú vývojári z Inloop, práve vďaka projektu Androidea 2013.

detail-inviteme

Zdroj: Androidea