Úvod Aplikácie Android aplikácie s Holo UI 2.

Android aplikácie s Holo UI 2.

0

Ďalšia časť našej novej rubriky „Android aplikácie s Holo UI“ je tu. Milovníci užívateľského prostredia v Holo dizajne, ktorý priniesla medzi vývojárov Android verzia pod označením 4.0 Ice Cream Sandwich, sa tak môžu tešiť na ďalší náklad kvalitných Android aplikácií. Viac už v zozname nižšie.

Battleship

unnamed

Populárna hra „Lode“ dostala možnosť zabaviť Androiďákov prostredníctvom ich mobilných zariadení. Cieľom tejto Android hry, pod názvom Battleship, je tradične ničiť lode súpera, rozmiestné na strategických pozíciach, a zároveň strážiť svoju flotilu plavidiel pred rovnakým nebezpečím.

[app]com.reinsperger.schifferlversenken[/app]

Holoku

unnamed-1 unnamed

Android hra Holoku predstavuje virtuálnu verziu populárnej hry „Sudoku„, ktorú nepochybne väčšina z vás pozná. K dispozícii majú hráči navyše niekoľko úrovni obtiažností – Easy, Medium, Challenging, Dificult, Expert, takže s nudou problém určite nebude.

[app]com.kcoppock.holoku[/app]

Match 3

unnamed-3 unnamed-2

No a do tretice ďalšia Android hra v Holo UI, nesúca názov Match 3 a patriaca do tzv. puzzle hier. Hráč tak v nej musí usporiadať jednotlivé symboly, zobrazené vo veľkej sieti, podľa špecifických požiadaviek.

[app]net.mechanicalcat.match3[/app]

QuickPic

unnamed-4

Hľadáte alternatívu za klasickú, pred-inštalovanú galériu fotiek a videí? Vyskúšajte potom appku QuickPic, ktorá očarí predovšetkým jednoduchosťou a skvelými funkciami.

[app]com.alensw.PicFolder[/app]

Tasks

unnamed-1

Správcov úloh je v obchode Google Play nespočetné množstvo, no nie každá Android aplikácia tohto druhu dostala aj poriadnu kvalitu. Medzi tie lepšie, ak ide o kvalitu užívateľského prostredia a funkcionalitu, patrí aplikácia Tasks, ponúkajúca možnosť vytvoriť prehľadné zoznamy úloh, priradiť dátum k danej úlohe či poznamenať dôležité poznámky.

[app]ch.teamtasks.tasks.paid[/app]

Icy Time

unnamed-3 unnamed-2

Časovač a stopky v jednom – Android aplikácia Icy Time. Žiadne zložité ovládanie, len to, čo užívateľ skutočne potrebuje, aby nezabudol na nejakú udalosť alebo stopol priebeh nejakej činnosti.

[app]at.theengine.android.icytime[/app]

Zdroj: play.google.com via android.appstorm.net