Úvod Novinky Android Android 4.3 a nový Nexus 7 už 24. júla na „raňajkách so...

Android 4.3 a nový Nexus 7 už 24. júla na „raňajkách so Sundarom Pichaiom“

7

Google dnes rozposlal pozvánky na udalosť, ktorú naplánoval na 24. júla. Celú udalosť nazval ako „Raňajky so Sundarom Pichaiom.“

Jednoduchá pozvánka na udalosť nám nedáva žiadnu možnosť dedukovať o čo môže ísť, no podľa všetkého sa môžeme tešiť na livestream, čo je rozhodne veľké plus.

Pokiaľ si Sundar Pichai nepripravil naozaj zaujímavé raňajky, z ktorých by sme mohli byť tak ohúrení, že by si zaslúžili livestream, tak predpokladáme, že náš obľúbený vyhľadávací gigant konečne predstaví nový hardware a software. Samozrejme sa bavíme o novej verzii Android 4.3 Jelly Bean a o novom Nexus 7.

ranajky-sundar-pichai

Okrem iného má na 23. júla naplánovanú udalosť aj americký operátor Verizon, ktorý plánuje predstavenie novej série zariadení Droid Ultra, Droid Maxx a Droid Mini. Budúci týždeň bude pre Android veľmi zaujímavý.

Na to, či Google budúci týždeň skutočne predstaví novú verziu Androida a Nexus 7 si budeme musieť počkať (našťastie len) niečo vyše šesť dní. Špekulácie však tvrdia, že Google pravdepodobne zdvihol cenu o $30, čo by dávalo zmysel, keďže sa má jednať o high-end zariadenie. Chystáte sa ho zakúpiť aj Vy? Dajte nám vedieť v komentároch.

Zdroj: AndroidAuthority