Úvod Aplikácie Ženský kútik Android aplikácií 7

Ženský kútik Android aplikácií 7

0

Dnes mám pre Vás ozaj výbornú aplikáciu. Blíži sa leto, aj keď to momentálne tak nevyzerá, nejeden plánuje dovolenku, prázdniny. Či už plánujete oddych dlhé mesiace, alebo sa rozhodujete zo dňa na deň, informácie o meste, ktoré chcete navštíviť  sa Vám vždy zídu. Spozornieť by mali hlavne tí, ktorí sa namiesto vylihovania na pláži chystajú spoznávať svetové metropoly a kultúrne mestá, najmä za hranicami.

Aplikácia City Maps 2Go  sú offline mapy a wikipedia travel guide v jednom. Už nepotrebujete papierové mapy a  knihy sprievodcov vláčiť so sebou. Všetko to máte vo svojom smartphone a nepotrebujete byť ani pripojený na internet, čo oceníte najmä v zahraničí, kde sú dáta o niečo drahšie.

City Maps ponúka 2 verzie – jednu zadarmo a druhú platenú.  Aplikácia zadarmo ponúka vybrať si 5 máp plus 1 wikipedia travel guide k 1 mape. Platená verzia má neobmedzené množstvo máp a sprievodcov. Stojí  1,99 e alebo 75 Kč. Za tých pár korún to ale ozaj stojí.

Screenshot_2013-06-05-05-37-06 Screenshot_2013-06-05-05-38-07 Screenshot_2013-06-05-06-11-54

Okrem toho, že si môžete pozrieť mapu skoro každého mesta, zobrazia sa Vám okrem názvu ulíc aj pamiatky, historické budovy, školy,… Je možné vyhľadávať reštaurácie, bary, pivárne, ubytovacie zariadenia, múzeá, knižnice, zastávky MHD, parkovacie miesta, turistické informačné centrá, obchody, banky, bankomaty, lekárne… City Maps 2Go má veľa vychytávok, napríklad pri hoteloch je možné zistiť hodnotenie ubytovania z booking.com alebo pri podnikoch, máte k dispozícii odkaz na internetovú stránku daného podniku (vtedy je už ale potrebné byť online).

1 2 3 4 5

Podľa GPS si aplikácia vyhľadá Vašu polohu a ukáže Vám kde sa nachádzate a čo sa nachádza vo Vašom okolí. Je možné hladať miesta aj podľa návzu, napríklad, ak hľadáte nejaký konkrétny podnik.

Aplikáciu som zatiaľ skúšala v Brne a funguje na 100 %, našla som všetko a ešte viac. Už teraz si robím poznámky na mape, ktoré kaviarne chcem navštíviť. Stiahnite si City Maps 2Go aspoň na skúšku, verím, že túto aplikáciu naozaj využijete.

[app]com.ulmon.android.citymaps2go[/app]