Úvod Novinky Sony Xperia ZU (Togari) opäť na fotkách: Tentokrát ako ultratenký podnos pod...

Sony Xperia ZU (Togari) opäť na fotkách: Tentokrát ako ultratenký podnos pod mačiatko

0

Informácie o novinke v podobe Xperia Togari dnes zaplavili internet. Obrovské 6.44 palcové zariadenie sa podarilo zachytiť na jednej, vcelku rozmazanej fotografii. Samotný smartphone však zatiaľ nebol oficiálne potvrdený.

Dnes sme Vás informovali o možnosti predstavenia spomínaného zariadenia, ktoré by sa malo konať už 25. júna.

Nižšie nájdete obrázok, na ktorom je údajne vyobrazený smartphone Xperia ZU aka Xperia Togari. Ide o zariadenie, ktoré vyzerá, že je predsa len menšie než tablet, no väčšie než smartphone, na ktorý sme všetci zvyknutí. Aby fotku oživili, smartphone použili ako podnos pre malé mačiatko.

togari1

Po predstavení ultratenkého tabletu Sony Xperia Tablet Z, ktorý je hrubý len 6.9 milimetra by nás teda vôbec nemalo prekvapovať, že nové 6.44 palcové zariadenie bude aj po menšom, no stále veľkom smartphone Xperia Z nasledovať podobné dizajnové prvky.

Fotka vyššie však nie je prvá, ktorá sa dostala na internetovú verejnosť. Nižšie je fotka, ktorá veľkosť Togari porovnáva s ďalšími známymi aj neznámymi zariadeniami.

togari2

Čo sa týka špecifikácií, rozhodne nejde o žiadneho slimáka. 6.44 palcový 1080p displej pod sebou skrýva štvor-jadrový 2.3GHz procesor Qualcomm Snapdragon 800, 2GB RAM, 8 megapixelový fotoaparát a Android 4.2.2 Jelly Bean. Samotný displej by mal byť prispôsobený pre ovládanie pomocou obyčajného pera, či ceruzky.

Okrem toho, že bude zariadenie odolné voči mačiatkam by malo disponovať aj certifikátom IP58, čo znamená, že by malo byť odolné voči vode.

togari3

Po Samsungu sa na trh s prerastenými displejmi dostáva aj zvyšok výrobcov. Vojna medzi Galaxy Note 3, Xperia Togari a HTC One Max (T6) bude rozhodne zaujímavá.

Zdroj: TechKiddy via AndroidAuthority