Úvod Dohady Sony Xperia ZU s 6.4 palcovým displejom ponúkne reálne využitie ceruzky, príde...

Sony Xperia ZU s 6.4 palcovým displejom ponúkne reálne využitie ceruzky, príde so Snapdragon 800

1

Tak ako sa špekulovalo už niekoľko dní, dotykový displej na Xperia ZU bude pravdepodobne podporovať nie len stylus ale aj použitie obyčajného pera, či ceruzky. Či ide o skutočnosť alebo fikciu sa dozvieme už o niekoľko dní.

Jedna fotografia spomínaného zariadenia sa na internet dostala už včera a nám pripomínala dizajnové črty Xperia Z, čo nás vôbec neprekvapilo. Koniec koncov, dizajn je jeden z najsilnejších bodov nových Xperia zariadení.

Špecifikácie, ktoré uzreli svetlo internetové sveta potvrdzujú, že zariadenie patrí do rodiny Xperia Z a okrem iného prichádza aj s IP58 certifikáciou, čo znamená, že ho môžete ponoriť do hĺbky 150 centimetrov na dobu 30 minút a nič by sa nemalo stať.

sony-zu-specifikacie

Najväčšiu radosť však máme z procesoru, ktorý by mal byť 2.2GHz Snapdragon 800. Všetky ‚vnútornosti‘ by mali byť zabalené do tela, ktoré je hrubé len 6.5 milimetra. Zariadenie by malo byť oficiálne predstavené už 25. júna.

Sony Xperia Z môžete kúpiť v e-shopoch za cenu od (Zdroj: Heureka.sk)
Porovnať ceny >>

Fakt, že pozvánka naráža na „písanie poznámok“ len ďalej potvrdzuje smartphone, ktorý bude pre Galaxy Note 3 skutočnou konkurenciou. Po Samsungu, Huawei a pravdepodobne aj HTC sa do boja o najlepší tabletofón pripája aj Sony. Čo by ste na takéhoto obra povedali Vy?

Zdroj: ePrice via PhoneArena