Úvod Novinky Sony napovedá: Budúci týždeň predstavíme inteligentné hodinky!

Sony napovedá: Budúci týždeň predstavíme inteligentné hodinky!

0

Inteligentné hodinky od Sony pod názvom SmartWatch priniesli vlnu záujmu medzi rokmi 2010 a 2012. Jediným problémom bol fakt, že nikdy sme sa nedočkali poriadneho prepojenia medzi Android, či iOS a takýmito inteligentnými hodinkami. Stopku SmartWatch dal Kickstarter projekt Pebble, ktorý ponúkol práve spomínanú kompatibilitu s Android a iOS zariadeniami. Po niekoľkých mesiacoch od spustenia predaja sú inteligentné hodinky Pebble jediným populárnym produktom svojho druhu na trhu. To sa však čoskoro zmení, keďže Sony podľa všetkého prináša veľkú aktualizáciu pre svoje štýlové hodinky. Predstaviť by ich mohol už budúci týždeň na Mobile Expo.

Na Twitteri zverejnili pod hashtagom #itstime zaujímavé informácie, ktoré naznačujú, že nových hodiniek by sme sa mohli dočkať už naudalosti Mobile Expo Asia, ktorá začína už 26. júna v Šanghaji.

V druhom tweete Sony zobrazuje najnovšiu verziu SmartWatch z minulého roku. Tieto hodinky bohužiaľ neslávili úspech a to kvôli ich mätúcemu užívateľskému prostrediu a nezmyselnému prepojeniu s telefónom. Tešíme sa na predstavenie, pevne veríme, že sa funkcionalita prudko zlepšila, pretože ak nie, Sony je von z hry o hodinkového kráľa.

Zdroj: Engadget via TheVerge