Úvod Dohady Samsung Galaxy S4 Zoom: Fotka naznačuje spojenie, ktoré zaváňa incestom

Samsung Galaxy S4 Zoom: Fotka naznačuje spojenie, ktoré zaváňa incestom

2
Ďalšia verzia Galaxy S4, ktorá tentokrát prináša funkcie z Galaxy Camera.

Samsung si uvedomuje, že kráľ predajov, Galaxy S4, je až príliš dobrý produkt na to, aby z neho nevyžmýkali viac, viac a ešte oveľa viac. Len si spomeňte na Samsung Galaxy S4 Mini, Galaxy S4 Active a teraz sa objavil, uhádli ste, Galaxy S4 Zoom. Ide o zariadenie, ktoré kombinuje softwarové vybavenie vlajkovej lodi, spolu s 16 megapixelovým fotoaparátom a 10 násobným optickým zoomom.

Dnes sa na internete objavil prvý render, ktorý vyobrazuje zariadenie, ktoré by sa neskôr mohlo začať predávať ako Galaxy S4 Zoom. Obrázok naznačuje, že predok zariadenia bude tak, ako by sme očakávali inšpirovaný dizajnom Galaxy S4, zatiaľ čo na zadnej strane nájdeme fotoaparát, spolu s dedikovaným tlačidlom pre fotenie, ktoré prichádza bez ovládania zoomu.

galaxy-s4-zoom

Na to, či ide o skutočnosť alebo len ilúziu si budeme musieť ešte počkať, no 20. jún v Londýne by mohol byť, minimálne čo sa týka nových zariadení veľmi zaujímavý. Samsung totiž na rovnakom mieste, na ktorom predstavil Galaxy S3 usporiadal daľšiu udalosť.

Celé dianie z tejto udalosti budeme samozrejme sledovať. Zatiaľ však neváhajte napísať Váš názor do komentárov. Ako sa Vám pozdáva Galaxy S4 Zoom? Vidíte v ňom potenciál? Samsung v ňom potenciál pravdepodobne vidí.

Zdroj: SamMobile via AndroidCentral