Úvod Aplikácie Piatková porcia Android aplikácií 41.

Piatková porcia Android aplikácií 41.

3

Aj v 41. piatkovej porcií sme pre Vás vybrali niekoľko kúskov, ktoré spríjemnia blížiace sa víkendové oddychovanie v týchto tropických dňoch. Nájdete medzi nimi aplikácie na promptný prístup ku všetkému „swipnutím“, top iPhone aplikácie, ktoré si očekujete aj v Play Store, stavenie skoro Boingu z papiera alebo jedinečný kresliaci nástroj. Ďalej sme Vám dali tip na Windows taskbar a nejakú tu zdravie prospešnú aplikáciu či neposednú líšku.

Pekný víkend!

SwipePad

unnamed (1) unnamed (2) unnamed (4)

Táto aplikácia je označovaná ako launcher, no za úlohu má len spúšťať aplikácie a to rýchlym a intuitívnym spôsobom. Z pravej strany obrazovky smerom dole potiahnete prstom a na displeji sa Vám objaví v mieste dotyku krúžok, ktorým spustíte jednu z nadefinovaných aplikácií. Aplikácia má mnoho nastavení od citlivosti až po umiestnenia, pričom k dispozícii máte 12 voľných slotov na aplikácie a hry.

[app]mobi.conduction.swipepad.android[/app]

Compare Between the Stores

unnamed unnamed (3) unnamed (5)

Chceli by ste vedieť, ktoré top iOS aplikácie sú aj vo verzii pre Android jedným kliknutím? Aplikácia „iPhone Store“ Vám ukáže všetky populárne iOS aplikácie zoradené podľa krajín počnúc top 300 platených a free aplikácií.

[app]com.equalitym.comparestore[/app]

How to Make Paper Airplanes 3D

unnamed

Ak ste vždy snívali o konštruovaní najnovších stíhačiek a hypermoderných bombardéroch, to ešte neznamená, že ste vojnový šialenec. Stačí odniekadiaľ vyšklbnúť kus papieru, otvoriť túto aplikáciu a postaviť si stíhací stroj pekne podľa návodu. Ak máte deti, určite budú mať z papierových lietadielok radosť.

[app]com.howset.howtomakepaperairplanes[/app]

Flowpaper

Flowpaper-Free

Flowpaper je interaktívny kresliaci nástroj, pomocou ktorého dokážete vytvoriť naozaj pozoruhodné a krásne diela vďaka „živým“ farbám, vlniacemu sa prostrediu či prítomnej fyzike pri kreslení. Dokážte si tak napríklad vytvoriť pôsobivé pozadie či len tak čmárať a zdieľať výtvory s priateľmi.

[app]cc.diatom.flowpaperfree[/app]

[app]cc.diatom.flowpaper[/app]

Fitness Check-up

Fitness-Checkup

Ste vo forme? Táto aplikácia Vám umožní zábavným a príjemným spôsobom zhodnotiť fyzickú kondíciu prostredníctvom jedenástich rôznych metód a cvikov, ktoré otestujú vašu flexibilitu, silu, balans, svalový tonus, výbušnosť, tep, index telesnej hmotnosti a tuku…Obrázky v aplikácií sú jasné a popisy stručné, pričom svoje výsledky pri pravidelnom cvičení môžete sledovať v osobnom zázname a prípadne úspechy zdieľať s priateľmi.

[app]air.com.bio2imaging.FitnessCheckup[/app]

[app]air.com.bio2imaging.FitnessCheckupPro[/app]

Taskbar – Windows 8 Style

unnamed (2)

Windows zrovna nie je naša šálka kávy ale taký taskbar, respektíve lišta s rôznymi nástrojmi sa na takom Android tablete vcelku hodí. Pomocou tohto hlavného panela vo Win 8 štýle dokážete rýchlo spúšťať aplikácie, obľúbené kontakty či nastavenia. Samozrejme k dispozícii sú možnosti nastavení, v ktorých si môžete zmeniť umiestnenie panelu, záložky či mnoho ďalšieho.

[app]com.rootuninstaller.taskbarw8[/app]

Despicable Me

[fve]http://youtu.be/esimkFZ6Uys[/fve]

Gameloft vytvoril zábavnú hru, ktorá sa nesie v behacom Temple Run štýle, no v úlohe malých žltých ubľabotaných postavičiek. Skáčte, zbierajte banány, vyhýbajte sa prekážkam, všetkým dajte na frak v rýchlych výzvach a získajte titul „Minion of the Year!“ Viac na videu vyššie.

[app]com.gameloft.android.ANMP.GloftDMHM[/app]

Geography Quiz Game

[fve]http://youtu.be/5l0SjQ1NeD4[/fve]

Tento titul poteší všetkých fanúšikov geografie, v ktorej sa možno čo to aj nové dozviete. Princíp je jednoduchý. Zo štyroch možných odpovedí na otázku vyberte jednu a ak uhádnete získate bod, ktorý Vám postupne umožní cestovať po svete a pokračovať v „kvízovaní“. Takisto v hre nájdete pomocníkov ako kompasy či zbierané žetóny, ktoré Vám poznávanie sveta oživia.

[app]com.Geography.Quiz.Game[/app]

Flying Fox

[fve]http://www.youtube.com/watch?v=VohYpa-CrHM[/fve]

Hladná líška spraví všetko preto by sa dostala k chutným sliepočkám. Práve v roli takejto líšky sa ocitnete v hre, v ktorej sa budete snažiť vyplieniť celú farmu. Úplne jednoduché to ale nebude vzhľadom na logickú postupnosť, nehovoriac o neúprosnom časovom limite. Ak sa Vám podarí struhnúť rekordný čas, s hrdosťou ho zverejnite online. Odporúčame trailer.

[app]com.chillingo.slyfoxfree.android.row[/app]

zdroj: Play Store