Úvod Aplikácie Piatková porcia Android aplikácií 39.

Piatková porcia Android aplikácií 39.

1

V dnešnej piatkovej náloži Vám odporučíme pár aplikácií, medzi ktorými nájdete nejakú pre svoje zdravie a líniu, otestovať si budete môcť vedomosti z cestnej premávky, či vylepšiť si homescreen naozaj prepracovaným živým pozadím. Za zmienku stoja tiež aplikácie z ktorých jedna pomôže pri oddychu a druhá s pripojením na net.

Z hier sme vybrali osvedčenú zombie tématiku, bláznivé závody na člne, rovnako bláznivú skákajúcu guľu a nechýba jedna klasická hra a trochu športu.

Kalorické tabulky

unnamed

Leto sa blíži a pokiaľ sa snažíte schudnúť do plaviek poprípade si len chcete ustrážiť energetický príjem na zdravej úrovni, pomôže Vám táto aplikácia. Po rýchlej registrácií zadáte údaje ako výška, hmotnosť a pohlavie, v nastaveniach si určíte cieľ a jednoducho všetko čo cez deň do seba hodíte zaznamenáte do denníka v aplikácií. Na výber je množstvo jedál a kategórií a ak náhodou nejaké nenájdete, môžete si ho pridať. Postupne sa Vám bude vytvárať graf a vy pekne uvidíte, či ste to s jedlom prehnali alebo nie a čo treba zmeniť. Plná verzia aplikácie Vás zbaví reklám.

[app]cz.psc.android.kaloricketabulky[/app]

[app]cz.psc.android.kaloricketabulkypro[/app]

Vodičák

unnamed (2)

Budúci absolventi autoškôl už na učenie nepotrebujú len knihy a hŕbu papierov. Oficiálne testy a značky si môžu prelustrovať a otestovať sa kdekoľvek a kedykoľvek pomocou svojho smartfónu. Táto bezplatná aplikácia obsahuje 35 testov so skupiny A a B, ktoré obsahujú vyhlášky, značky, križovatky, zákony, v nastaveniach si môžete vyhodnotiť okamžite správnu odpoveď a nechýba časový limit. Ak aj už vodičák máte, preskúšanie z testov Vám nezaškodí a možno budete z výsledkov prekvapený.

[app]com.notech.vodicak.sk[/app]

Raining.fm

unnamed (3)

Je všeobecne známe, že zvuk dažďa z nejakých neznámych dôvodov upokojuje a tak isto pri búrke sa najlepšie spí. Táto aplikácia je kombináciou zvuku dažďa, ktorý si prispôsobíte na mieru, s alarmom a integrovaným spánkovým časovačom. Po náročnom dni Vám môže aplikácia pomôcť skvele zrelaxovať a aj keď to znie divne, naozaj to funguje. Pozor ale, zvuk padajúcej vody môže u niektorých jedincov vyvolať nutkanie na močenie. :)

[app]fm.raining.rainingfm[/app]

osmino Wi-Fi

unnamed (3)

Aplikácia osmino WiFI dokáže nájsť voľné wifi pripojenia vo vašom okolí a keď sa k ním priblížite jednoducho sa dokážete pripojiť jedným klikom bez akéhokoľvek nastavenia. Aplikácia zbiera údaje o voľných WiFi hotspotoch od užívateľov a následne tak vytvára akúsi mapu pokrytia. Nezaheslované možnosti pripojenia si môžete samozrejme pozrieť na mape a zhodnotiť tak, ku ktorému ste najbližšie. Aplikácia pomôže hlavne v zahraničí, kde je masívnejšie pokrytie a drahé roamingové dáta.

[app]com.osmino.wifil[/app]

Space Colony

[fve]http://youtu.be/VYyM242X1Wg[/fve]

Vieme, že živé pozadia žerú baterku a tak isto vieme, že za „obyčajné“ živé pozadie dať 1,49 € nemusí byť zrovna po chuti, no toto je proste úžasné. Na domácej obrazovke sa Vám predstaví skvele prepracované mesto budúcnosti, nechýbajú lietajúce taniere a skvelá hra farieb a 3D prelínania pri pohybe po obrazovkách. Ak si aj pozadie nekúpite, rozhodne si pozrite promo video.

[app]com.maxelus.spacecolonylivewallpaper[/app]

Zombie Frontier 2

unnamed (1)

V novej zombie hre, ktorá je pokračovaním svojho predchodcu budete musieť, čuduj sa svete, opäť vyvraždiť čo najviac tých preživších potvor. Oproti prvému dielu hry sa zmenil a vylepšil zbraňový arzenál, systém upgrade-u, misie dokážu svojou náročnosťou potrápiť a poteší nový systém hodností. Aj keď hra patrí k tým jednoduchším, dokáže skvele zabaviť a je bezplatná.

[app]com.feelingtouch.zombiex[/app]

Gluddle

[fve]http://youtu.be/eAqjoYpt8uc[/fve]

Gluddie je zábavná hra, ktorá si získala obľubu na iOS zariadeniach a jedná sa vlastne o akýsi pružný guľovitý útvar, s ktorým budete musieť skákať sem a tam po mape a odrazmi oslobodíte ďalšie Vám podobné útvary. Aj keď to znie divne, odporúčame diktátorský trailer, ktorý by Vás mohol presvedčiť o inštalácii.

[app]es.creativehero.gluddle[/app]

Turbo River Racing

unnamed (2)

V tejto závodnej hre si užijete šialene rýchlu jazdu na motorovom člne, ktorý ovládate náklonom smartfónu. Počas jazdy sa budete musieť triafať do skruží, zbierať mince a samozrejme nahrať top skóre. Váš zámer sa ale budú snažiť prekaziť prekážky a žraloky, s ktorými si určite poradíte. Hra ponúka peknú grafiku, zvuky ako aj ovládanie reaguje presne.

[app]com.tektite.androidgames.trrfree[/app]

[app]com.tektite.androidgames.trrpaid[/app]

Zuma Return

[fve]http://youtu.be/emy77zmi5Jo[/fve]

Hru Zuma pozná určite každý a v Google Play Store ich je niekoľko verzií a druhov. Táto má prívlastok Return a patrí k tým najlepším pre Android so všetkým čo k tejto hre patrí. A keďže ja jedná o Zumu, hra Vás s istotou zabaví a s istotou z nej nebudete vedieť odtrhnúť oči a prsty. Niet nad klasiku. Ak predsa len neviete o akú gamesu ide, pozrite si promo video vyššie.

[app]com.pgdudestudio.android.zuma[/app]

Stickman Tennis

[fve]http://youtu.be/8Q1o9gpZfVk[/fve]

Trochu športu nezaškodí a Tenis môže byť tou správnou voľbou. Prostredníctvom obľúbených Stickman postavičiek zažijete napínavé turnaje s dôrazom na pravidlá a realizmus v troch obtiažnostiach, pričom tá najvyššia si vyžaduje skutočný skills. Problémy Vám bude robiť 100 oponentov, s ktorými sa potrápite na 64 rôznych turnajoch a desiatich povrchoch.

[app]com.djinnworks.StickmanTennis.free[/app]

zdroj: Google Play Store