Úvod Novinky NVIDIA SHIELD dostáva novú, nižšiu cenu. Konzola môže byť Vaša od $299....

NVIDIA SHIELD dostáva novú, nižšiu cenu. Konzola môže byť Vaša od $299. Plánujete kúpu? [Anketa]

0

NVIDIA Shield je jedno z najzaujímavejších Android zariadení. Na začiatok predaja čakáme už od januára, keď sme ho poprvýkrát zbadali na CES 2013 v Las Vegas. Spoločnosť potvrdila, že sa bude snažiť zariadenie sprístupniť už koncom júna a tento sľub skutočne dodržali. NVIDIA Shield sa totiž začne predávať už 27 júna za úctyhodných $299.

Nová cena prichádza po nespokojných ohlasoch hráčoch, ktorí celkom správne poznamenali, že $349 je predsa len príliš veľa za joystick s 5 palcovým displejom.

NVIDIA od CES 2013 zmenila niekoľko vecí. Okrem ceny vylepšila aj celkové zaradenie, aby pôsobilo príjemnejšie a aby ste z jeho používania mali väčšiu radosť. Analógové páčky sú oveľa robustnejšie, keď stláčate tlačidlá, tak máte pocit, že ich skutočne stláčate a nie, že namáčate prst do paradajkovej polievky a nakoniec vylepšili aj samotný software, ktorý je v spolupráci s Tegra 4 skutočne rýchly.

nvidiashield2 shieldzadnacast

Okrem toho bol celý mechanizmus zaklápania displeja posilnený a tak vôbec nepôsobí ako by sa malo niečo zlomiť. Všetky tieto malé zmeny prispievajú k celkovému obrazu, ktorý po úpravách konečne nevyzerá ako upravený obraz Ecce Homo ale ako dielo, na ktoré sa dá pozerať a hlavne ho používať.

[fve]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_193VZGXalc[/fve]

Čo na to hovoríte Vy? Cena pre európsky trh síce nie je známa, no podľa špeciálneho konverzného kurzu to tipujeme na 299€ a viac.

[poll id=“126″]

Zdroj: Phandroid