Úvod Výrobcovia Asus Aktualizované: Nexus 7 druhej generácie na prvej fotke priamo z FCC

Aktualizované: Nexus 7 druhej generácie na prvej fotke priamo z FCC

11

Na nový Nexus 7 sa tešíme už niekoľko mesiacov, niektorí fanúšikovia sa pri pomyslení na novú hračku doslova trasú. Na Google I/O sme sa jeho predstavenia bohužiaľ nedočkali, no vyzerá to tak, že jeho čas predstavenia sa predsa len kráti. Nová fotka z FCC prvýkrát odhaľuje závoj, ktorý doteraz zakrýval nové sedem palcové zariadenie.

Na fotografii samozrejme leží len sedem palcová čierna placka, takže dokopy nič zaujímavého. Čo je však zaujímavejšie je jeho popis.

nexus7druhejgeneracie

Tento tablet poskytuje 7 palcový multidotykový LED podsvietený displej pre ľahké prenášanie a výborný multi-mediálny zážitok, kdekoľvek sa budete nachádzať. Poháňa ho štvor-jadrový procesor Qualcomm Snapdragon 600 s najvyšším výkonom. Bezdrôtové siete zabezpečia plynulé pripojenie k internetu.

nexus7specifikacie

V nových informáciách však nachádzame niekoľko nezhôd. Doteraz sa špekulovalo o tom, že nový Nexus 7 bude poháňaný procesorom Snapdragon S4 Pro, no popis jasne tvrdí, že sa v zariadení nachádza Snapdragon 600. Čo to celé znamená, zatiaľ nevieme. Z dokumentov FCC sa ďalej dá vyčítať, že zariadenie bude disponovať dvoma fotoaparátmi, 4,000mAh batériou a NFC konektivitou.

Aktualizácia 14.6.2013 o 22:30

Pár nadšencov si našlo čas a skúsili porovnať nový Nexus 7 s tým starším.

porovnanie

Nový Nexus 7 sa na nás valí ako divoká voda. Plánuje si ho niekto zaobstarať?

Zdroje: Lilliputing, Bluetooth SIG via AndroidPolice