Úvod Novinky Ambasádor HTC Filip Polc sa predvedie na akcii Bratislava City Downhill

Ambasádor HTC Filip Polc sa predvedie na akcii Bratislava City Downhill

0

Už túto sobotu, 22. júna, sa bude konať bike akcia Bratislava City Downhill. Medzi jej partnermi samozrejme nechýba ani populárny výrobca Android zariadení High Tech Computer – HTC, takže si budú môcť návštevníci zasúťažiť v rámci programu o skvelé smartfóny HTC One.

Na sobotňajšom zjazde plnom adrenalínu ukáže ambasádor HTC, Filip Polc, ktorý patrí medzi špičkových slovenských i zahraničných jazdcov zjazdu, čo vie najlepšie. Na trati však predvedú svoje schopnosti aj jazdci na bicykloch z iných krajín, určite sa teda bude na čo pozerať. Viac informácií nájdete v tlačovej správe nižšie.

996159_539540532768770_1530850262_n

Tlačová správa

Bratislava, 21. júna 2013 – Ambasádor špičkového smartfónu HTC One a bicyklový zjazdár Filip Polc sa v sobotu 22. júna predvedie na akcii Bratislava City Downhill, ktorej partnerom je HTC. V rámci bohatého sobotňajšieho programu si môžu návštevníci zasúťažiť aj o top smartfóny HTC One. 

„Filip Polc zosobňuje hlavné atribúty značky HTC, ktorými sú vášeň, autentickosť, či prekonávanie limitov. Aj preto sme sa s ním spojili a podporili toto úžasné podujatie, ktorým Bratislava City Downhill nepochybne bude. Návštevníci si okrem skvelých zážitkov z celého dňa môžu odniesť aj špičku medzi smartfónmi HTC One,“ povedala Claudia Petöová zo zastúpenia spoločnosti HTC na Slovensku.

Bratislava City Downhill

Bratislava dostane v sobotu poriadnu adrenalínovú dávku a privíta najlepších jazdcov zjazdu z celého sveta. Za podujatím stojí práve ambasádor HTC Filip Polc, ktorý je aj najlepším slovenským jazdcom. Získal množstvo ocenení a presadil sa v svetovej špičke. Okrem víťazstiev doma na Slovensku si úspechy užíva po celom svete, keď sa zúčastňuje pretekov napríklad v Taliansku, Francúzsku, Švédsku, či Južnej Amerike.

Na takmer kilometrovej trati z námestia Bratislavského hradu na Rybné námestie nebudú chýbať náročné prekážky. Okrem Filipa a ďalších Slovákov sa na trati predstavia aj jazdci z Fínska, Južnej Ameriky, Nového Zélandu, Austrálie, Británie, USA, Poľska, Česka, či Maďarska.

Zdroj: TS
Foto 1: Facebook Fanpage HTC Fans Cz/Sk
Foto 2: Facebook Fanpage HTC Fans Cz/Sk