Úvod Novinky Hry Air Dance: Nová hra zo slovenskej dielne

[Video] Air Dance: Nová hra zo slovenskej dielne

1

Možno si pamätáte na podarenú hru Meteorites, o ktorej sme Vás informovali minulý rok. Jej autor, slovenský vývojár Juraj Pančík nezaháľal a po nejakom čase si pre nás pripravil novú, nemenej zaujímavú hru Air Dance.

Princíp hry je jednoduchý, pričom budete musieť so svojím vznášadlom stúpať z tej najtemnejšej jaskyne do výšin. Za každý „odbehnutý“ meter dostávate odmenu a po ceste môžete tak isto zbierať bonusové peniaze, vďaka ktorým je možné vaše zhrdzavené vznášadlo šperkovať až po poriadnu mašinu.

unnamed unnamed (1)

Lietajúca mašina má vždy dva rotory, ktoré sú kontrolované vašimi dvoma prstami. Dotknite sa ľavej časti obrazovky a zapne sa ľavý motor, dotknite sa pravej a to isté sa stane aj na pravej strane. Stlačte obidve strany a budete letieť smerom, akým ste otočený. Ak si myslíte, že to je jednoduché, skúste si to vyskúšať.

vv

Na výber máte z piatich možných výzorov, nechýbajú už spomínané vylepšenia ako rýchlosť či ovládateľnosť, hra je prispôsobená pre všetky veľkosti obrazovky s možnosťou znížiť si grafické nároky a môžete súťažiť cez online leaderboardy.

Air Dance je zaujímavá a návyková hra, ktorá určite stojí za vyskúšanie a o to viac nás teší, že jej autor pochádza práve zo Slovenska. Jej stiahnutie je bezplatné a pozrieť si môžete aj jej promo video nižšie.

[fve]http://youtu.be/z2Tx6E9vx4I[/fve]

[app]com.pancik.android.airdance[/app]

Kontakt na vývojára: juraj@pancik.com