Úvod Anketa Samsung odkazuje majiteľom 16GB Galaxy S4: Kúpte si microSD kartu

Samsung odkazuje majiteľom 16GB Galaxy S4: Kúpte si microSD kartu [Anketa]

35

Niektorí majitelia nového smartphonu Galaxy S4 boli sklamaní z toho, keď zistili, že ich 16GB model ponúka len niečo vyše 8GB použiteľnej pamäti. V rozhovore so CNET Samsung odkázal majiteľom novej vlajkovej lodi aby použili slot pre microSD kartu a tým zvýšili dostupnú pamäť zariadenia. „Na 16GB modeli systém zaberá približne 6.85GB vnútornej pamäti,“ priznala spoločnosť. To teda znamená, že nový systém, na ktorom beží Galaxy S4 zaberá približne o 1GB viac, než systém na Galaxy S III. Samsung tento nedostatok hodil na 1080p displej a veľký výber funkcií.

„Aby Samsung svojím zákazníkom ponúkol ultimátny zážitok zo zariadenia, pre rozšírenie pamäti sme zahrnuli aj microSD slot,“ tvrdí hovorca spoločnosti. Spomínaný microSD slot dokáže prijať karty až do kapacity 64GB, čo znamená, že každý z majiteľov Galaxy S4 môže skončiť s väčšou pamäťou, než akýkoľvek iPhone, či HTC One.

Čo však hovorca Samsungu nespomenul je fakt, že na microSD kartu sa nedajú inštalovať aplikácie a tak tú extra pamäť budete vedieť využiť len na dokumenty, hudbu, či video.

[alert type=“green“]Samsung Galaxy S4 s 16GB vnútornou pamäťou kúpite už od €602 jedine tu.[/alert]

Čo na to hovoríte Vy? Je pre Vás 16GB v smartphone problém? Je prípustné aby vlajková loď roku 2013 prišla len s 8GB využiteľnej pamäti? Dajte nám vedieť v ankete a komentároch nižšie.

[poll id=“115″]

Zdroj: AppleInsider via Verge