Úvod Aplikácie Piatková porcia Android aplikácií 38.

Piatková porcia Android aplikácií 38.

1

Aj keď upršaný ale predsa len vítaný piatok so sebou opäť prináša pár aplikácií a hier, medzi ktorými nájdete zaujímavé kúsky ako napríklad nový webový prehliadač, niečo pre ľudí s umeleckým cítením čo do kreslenia či hudby, veľmi jednoduchý launcher či zväčšovať ikoniek. Zaujímavá je tiež aplikácia na auto unlock zariadenia.

Z hier potešíme fanúšikov zombie tématiky, rýchlych áut, ďalej na Vás čaká nekonečné utekanie v novej hre či Karate retro klasika pre pamätníkov.

Pekný víkend!

Next Browser

[fve]http://youtu.be/ihHCIz8L2XU[/fve]

Vývojári populárnej GO launcher aplikácie sa pustili aj do prehliadača a vytvorili jednoduchú a bezplatnú aplikáciu, pomocou ktorej budete prezerať web naozaj hladko a rýchlo. Nechýbajú záložky, vyhľadávanie či funkcia synchronizácie. Popri napríklad populárnemu Chrome browseru je dobré mať vždy nainštalovanú nejakú tú alternatívu a Next browser je na to ako stvorený. Pozrite si browser na videu vyššie.

[app]com.jiubang.browser[/app]

Art Flow

[fve]http://youtu.be/vrKbzvpJd0M[/fve]

Premeňte Váš tablet na umelecké plátno, na ktorom môžete kresliť, vytvárať či poprípade upravovať fotografie pomocou až 50-tich rôznych nástrojov, hrajte sa s farbami, vytvárajte vrstvy, pričom ak ste majiteľom Samsung zariadenia s S-Penom, aplikácia reaguje na tlak pera a dokážete si tak prispôsobiť hrúbku línie počas kreslenia. Opäť odporúčame video.

[app]com.bytestorm.artflow[/app]

NodeBeat Special

[fve]http://youtu.be/69VjiY_yRHc[/fve]

Táto zábavná vizuálno-hudobná aplikácia Vám umožní vytvárať vlastné hudobné stopy a kreácie, všetko podľa vašej fantázie už behom pár minút. Aplikácia zabaví všetky vekové kategórie, nechýba možnosť ukladania, zdieľania či nahrávania výtvorov. K dispozícii je ako free tak platená verzia aplikácie.

[app]com.AffinityBlue.NodeBeatFree[/app]

[app]com.AffinityBlue.NodeBeat[/app]

SickSky Launcher

unnamed (9) unnamed (8) unnamed (7)

Opäť sa v obchode Google Play objavila nová launcher aplikácia, stále však so statusom „beta“. Ak čakáte na multi popisy funkcií, zabudnite. Launcher je veľmi minimalistický a navrhnutý tak aby bol jednoduchý a rýchly. To jediné o ňom vývojári prezradili a to je práve to, čo mnohým vyhovuje.

[app]com.sicksky[/app]

Giganticon

unnamed (10)

Táto aplikácia je technicky vlastne widget, ktorý Vám dáva možnosť urobiť si z klasických ikon gigantické. Jednoducho, podľa vašeho estetického cítenia dokážete zmeniť veľkosti ikoniek a spúšťačov, a vytvoriť tak zaujímavý vzhľad homescreenu, poprípade ak máte problém so zrakom, kľudne si môžete na jednu obrazovku šupnúť jednu mega ikonu.

[app]com.gabetaubman.giganticon[/app]

Awesome On Off

[fve]http://youtu.be/IOz6KF8mg9M[/fve]

Aplikácia Awesome On Off dokáže uľahčiť odomykanie a zamykanie smartfónu. Ako? Tak ako môžete vidieť na videu, stačí zdvihnúť smartfón zo stola, prirodzene ho na seba nakloniť a zrazu sa pred vami objaví homescreen. Zablokovanie môže následne prebehnúť zamávaním ruky nad proximity senzorom. Aplikáciu ale odporúčame mať zapnutú iba doma alebo v kancelárii, kedy zariadenie väčšinou leží na stole. Pri manipulácii napríklad na ulici, kedy si smartfón vkladáte do vrecka môže dôjsť k nechcenému odblokovaniu.

[app]grandmaster.awesomeonoff[/app]

[app]grandmaster.awesomeonoffultimate[/app]

Zombie Derby

[fve]http://youtu.be/dz9pT4PCEHs[/fve]

Vývojárske štúdio HeroCraft si pre nás pripravilo zábavnú hru s názvom Zombie Derby. Kombinácia áut a zbraní môže vyvrcholiť len k jedinému cieľu a to priamočiarej likvidácii nemrtvých. V hre na nás čaká päť plne prispôsobiteľných vozidiel, štyri úrovne a to všetko v 3D grafike a zadarmo.

[app]com.herocraft.game.zombiederby[/app]

One Epic Knight

[fve]http://youtu.be/oY62whUckxY[/fve]

Pokiaľ Vás očarila hra Temple Run, v podobnom štýle sa nesie aj tento titul. V nekončiacom behu sa budete so svojím rytierom snažiť nahrať čo najväčšie skóre, pričom nebudú chýbať všemožné prekážky, ktoré budete mimo iného likvidovať. Táto bláznivá a dynamická hra je k dispozícii na stiahnutie zadarmo.

[app]com.simutronics.oneepicknight[/app]

Fast & Furious 6

[fve]http://youtu.be/mtBccJPj4Jc[/fve]

Fanúšikovia filmovej série Rýchlo a Zbesilo si určite všimli, že šiesty diel sa práve hrá v našich kinách a s filmom sa objavila v obchode Google Play aj hra s rovnomenným názvom, v ktorej budú samozrejme v hlavnej úlohe nadupané autá a množstvo adrenalínu. Vydarené závody a ovládanie kazí potreba „in-app“ nákupov, ktoré mohli byť trochu miernejšie. Pozrite si trailer na hru.

[app]com.kabam.ff6android[/app]

Karateka Classic

unnamed (11) unnamed (12)

Karateka Classic je jednou z mnohých retro hier, ktoré si môžeme zahrať na našom Android zariadení a konkrétne táto pochádza z roku 1984 a je vôbec prvou hrou tvorcov legendárnej série Prince of Persia. V hre budete v roli osamelého hrdinu bojovať s nepriateľmi aby ste oslobodili princeznú z nadvlády zlého Akuma. Cena za spomienkovú hru je skromných 0,76 €.

[app]com.freetoolsassociation.karateka[/app]

Zdroj: Google Play Store