Úvod Aplikácie Piatková porcia Android aplikácií 37.

Piatková porcia Android aplikácií 37.

0

Azda najradostnejší deň v týždni ohlasujúci blížiaci sa víkend prináša opäť bez výnimky aj niekoľko kusov zaujímavých aplikácií a hier v našom pravidelnom príspevku.

V tom dnešnom nájdete aplikácie na písanie textoviek, rátanie zložitých zlomkov, či aplikáciu na bezpečnostné očekovanie prístupov vo vašom zariadení. Ďalej nechýba nová launcher aplikácia či kalendár populárny z iOS platformy.

Hry reprezentujú tituly ako parádna Arma Tactics alebo zhadzovanie plechoviek už v treťom pokračovaní, jednoduchšie kúsky ako spájanie bodov v logickej hre, poprípade zostrelovanie jablka z hlavy. Nezabudli sme ani na šport v podobe golfovej seansy.

Pekný víkend!

Textra SMS

unnamed (5)

Vieme, že SMS správy sa už v dobe Whatsapp a Hangouts aplikácii príliš nepoužívajú, no predsa len existuje mnoho používateľov, ktorí majú obmedzený dátový balík ale neobmedzené SMS správy a stále radi používajú tento spôsob nehlasovej komunikácie. Predinštalovaná SMS aplikácia je takmer vždy nemastná-neslaná a a ako jej skvelá náhrada poslúži Textra SMS. Príjemné UI, rýchlosť, emotikony, hromadné odosielanie správ, POPUP oznamovanie a rýchle odpovedanie…toto všetko a ďalšie nastavenia patria tejto aplikácii.

[app]com.textra[/app]

Fraction Calculator

unnamed

Problém s výpočtami a na nervy hrajúcimi zlomkami? Jednoduchá a veľmi funkčná kalkulačka ušetrí nejakú tú vrásku hlavne študentom pri domácich úlohách a projektoch či ľuďom, ktorí majú vo svojich zamestnaniach čo to dočinenia s urputnými číslami.

[app]com.digitalchemy.calculator.freefraction[/app]

Clueful

unnamed (1)

Clueful je zaujímavá aplikácia, ktorá sa bude starať o vašu bezpečnosť. Konkrétne Vám ukáže aké práva a k čomu všetkému majú prístup aplikácie, ktoré máte vo svojom Android zariadení nainštalované a tak isto čo všetko robia na pozadí, čiže za vašim chrbtom. Ponuka aplikácie a jej možnosti a nastavenia sú naozaj obšírne a rozhodne ju odporúčame vyskúšať.

[app]com.bitdefender.clueful[/app]

Week Calendar

unnamed

Kalendár je dôležitá súčasť našich životov nehovoriac o jeho organizačných schopnostiach. Táto aplikácia ponúka niečo viac ako ten klasický, predinštalovaný, pričom je ale plne synchronizovaný s Google kalendárom, Exchange či Facebookom. Week Calendar ponúka jedinečné zoomovacie užívateľské prostredie, podobné tomu z desktopových kalendárov ale so zachovaním relatívne jednoduchého používania. Zoznam funkcií a vlastností je naozaj dlhý, no jedinou prekážkou pri inštalácii je cena 1,99 €.

[app]com.calsol.weekcal[/app]

Solo Launcher

[fve]http://youtu.be/EjSOUt3WUVQ[/fve]

Aj v tejto porcií si našla miesto nová launcher aplikácia, ktorá sa postará o zmenu užívateľského prostredia. Autori dokonca drzo tvrdia že sa jedná vôbec o najrýchlejší launcher a ponúka až 258 možností individuálneho nastavenia počnúc gestami, widgetmi, ikonami…atď. atď. Solo Launcher je zadarmo, čiže v otestovaní jeho vlastností Vám nič nebráni. Pozrite si video review.

[app]home.solo.launcher.free[/app]

Arma Tactics

[fve]http://youtu.be/-ixXASjBhR8[/fve]

Arma je známa vojenská strategická hra a teraz si jej odnož môžeme zahrať aj na Android zariadeniach. Podmienkou je však výbava v podobe Tegra 3 čipu, pričom je podporovaná už aj nová generácia Tegra 4. Za primeranú cenu 3,79 € dostanete špičkovú dávku grafiky, zvukov, zbraní v rôznych prostrediach a taktických misiách kde budete musieť, ako ináč, likvidovať nepriateľov. Potenciál hry najlepšie uvidíte na promo videu vyššie.

[app]com.ideagames.at[/app]

Loops

unnamed (1)

Jednoduché hry s príjemným užívateľským prostredím, v ktorých treba vždy niečo spájať, ničiť bublinky a podobne sú medzi používateľmi veľmi obľúbené a k takým patrí aj Loops. Za 60 sekúnd pospájajte čo najviac bodov, zbierajte bonusy či časové rezervy a porovnajte si skóre v rebríčku.

[app]com.bonfiremedia.dots[/app]

Can Knockdown 3

[fve]http://youtu.be/gGKbjEhd-YQ[/fve]

Kto hral predchádzajúce dva diely tejto hry, nebude váhať ani sekundu a stiahne si aj toto tretie pokračovanie. Jedná sa o veľmi návykovú hru, v ktorej musíte jednoducho pomocou lopty zhodiť plechovky. Náročnosť stúpa, prekážky pribúdajú a počet ťahov je obmedzený. Zvuky a grafika sú opäť na vysokej úrovni a Vám nič nebráni zabiť touto hrou časť svojho voľného času.

[app]pl.idreams.CanKnockdown3[/app]

Super Stickman Golf 2

[fve]http://youtu.be/IfwacJzy8o0[/fve]

Druhé pokračovanie populárnej golfovej parády prináša vylepšenia po všetkých stránkach nehovoriac o online multiplayeri, 180-tich jamkách so všemožnými nástrahami, ďalej na Vás čaká až 53 ocenení či 10 postavičiek golfistov. Najzábavnejšie bude asi rozohraný Challenge s hráčmi z celého sveta, kde až ukážete svoje golfové majstrovstvo.

[app]com.noodlecake.ssg2[/app]

Fruit Shooting

unnamed (2)

V tejto graficky aj systémovo jednoduchej hre budete musieť zostreliť šípom jablko z hlavy stojaceho neznámeho. Sklon a sila výstrelu je smerodajný faktor, pričom ak sa trafíte, budete strielať z väčšej diaľky. Paradoxom je, že Vás skôr bude tešiť ak trafíte stojaceho človeka ako jablko. Hra nie je očarujúca, no nachvíľku pobaví.

[app]com.meganswork.fruitshooting[/app]