Úvod Aplikácie Piatková porcia Android aplikácií 35.

Piatková porcia Android aplikácií 35.

0

V kalendári opäť svieti piatok, s ktorým ide ruka v ruke aj naša aplikačno-herná telenovela. V dnešnej 35. časti Vám dáme tipy na aplikácie, ktoré napríklad dokážu vo vašom smartfóne vytvoriť magický fotoalbum, nechýba prepracovaná poznámková aplikácia, či nový launcher. Miesto si našlo aj „rozhadzovanie bankoviek“ či pokročilá správa WiFi sietí.

Z hier sa opäť pozrieme na zombíkov, no tentokrát strategickejšie, zalietame si s Airport City, či porozbíjame bloky s kusom tofu. Taktiež nechýba jedna originálna logická puzzle hra za skromnú sumičku. Príjemný víkend!

Flayvr

[fve]http://youtu.be/_wmHHzo8V6k[/fve]

Ak radi svojím smartfónom fotíte a zachytávate všetky zaujímavé momenty vášho života a obyčajná galéria Vás nudí, Flayvr je skvelý fotoalbum, ktorý všetky zachytené momenty zobrazí zaujímavým a príťažlivým spôsobom do štýlového fotoalbumu. Nekonečnému rolovaniu v desiatkach alebo stovkách fotiek je koniec. Synchronizujte, zdieľajte, vytvárajte…pozrite si promo video na aplikáciu.

[app]com.flayvr.flayvr[/app]

Splay Launcher

unnamed (6) unnamed (5) unnamed (4)

Prispôsobovanie prostredia pomocou „launcher“ aplikácií patrí k obľúbeným činnostiam Android používateľov. V Play Store sa objavila zatiaľ beta verzia takejto aplikácie s názvom Splay, ktorá ponúka efektné používanie zamerané na jednu ruku, pričom je zameraná hladký a efektívny prístup k dôležitým funkciám vášho smartfónu. Určite stojí za vyskúšanie.

[app]com.els.splay[/app]

ArcNote

[fve]http://youtu.be/FlYzcGOElcA[/fve]

ArcNote je ultimátny nástroj na zachytávanie poznámok, prezentácií a materiálov napríklad z prednášok a jeho funkcionalitu ocenia hlavne študenti. Ak sedíte v aule a na tabuli alebo v prezentácii je množstvo grafov a textu, stačí pomocou aplikácie tabuľu alebo prezentáciu odfotiť a aplikácia sa postará o automatické orezanie do prehľadnej formy, môžete pridať text či zároveň zachytiť hovorené slovo. Všetko je samozrejme zdieľateľné aj vo formáte .pdf. Odporúčame prezentačné video.

[app]com.arcsoft.arcnote[/app]

Go Make It Rain

[fve]http://youtu.be/wawc1beXbeY[/fve]

V obchode Google Play nájdeme množstvo aplikácií od veľmi užitočných až po zábavné aplikácie či úplné blbosti. Niekde medzi posledné dve spomínané kategórie by sme mohli zaradiť aj titul Go Make It Rain. Jednoducho zapnite aplikáciu namierte kameru na vašich priateľov, rodinu a podobne a začnite po nich „šlahať“ doláre. Keď uznáte za vhodné spravte snímku a jej zdieľaním sa sa odomkne nová mena ako euro a pod. Aplikácia samozrejme ráta koľko ste už porozhadzovali.

[app]com.fireswing.makeitrain[/app]

WiFi Manager

unnamed (1) unnamed unnamed

Škola, práca, kaviareň, domov…takmer všade kam sa pohneme je dnes dostupné WiFi pripojenie. V takejto situácii pomôže kvalitný network managment, ktorý docielite prostredníctvom tejto aplikácie. Môžete prepínať medzi sieťami pomocou jedného dotyku na widget, radarom vyhľadávať voľné WiFi siete, automatické prepínanie medzi dynamickou a pevnou IP, zabránenie smartfónu do prechodu spánku a mnoho ďalšieho.

[app]org.kman.WifiManager[/app]

Brainsss

[fve]http://youtu.be/wLRD6M1C3Sk[/fve]

Ani v tejto porcií sme si neodpustili hru so zombie tématikou, no tentokrát sa nejedná o bezhlavé zabíjanie všetkého okolo. Jedná sa o strategickú hru, kde ovládate viac zombie skupín postupne musíte zastrašiť a zahnať do kúta vaše obete pre ich konečnú likvidáciu. Hra obsahuje 70 úrovní, zaujímavé lokácie (letisko, mesto…), rôzne bonusy či dva herné módy.

[app]com.lonelyfew.brainsss[/app]

To-Fu 2

[fve]http://youtu.be/UpDLc3s0VUI[/fve]

Druhé pokračovanie úspešného titulu To-Fu sa opäť nesie v návykovej ázijskej forme a opäť budete musieť silou Chi rozdrviť všetky objekty, bloky a nástrahy v konkrétnej úrovni. Tešiť sa môžete na úplne nových 115 levelov, nový game shop, kde si môžete kúpiť kostýmy a doplnky či Time Trial mód.

[app]com.devolverdigital.tofu2[/app]

Mosaique

[fve]http://youtu.be/_KNjB11Z1Iw[/fve]

Za 0,76€ môžete získať originálnu logickú puzzle hru, v ktorej musíte usporiadať a následne zlikvidovať bloky v konkrétnej farbe. Hra ponúka príjemné užívateľské prostredie, po chvíli otravný soundtrack a v Mosaique Vás neobmedzuje žiadny časový limit, pretože podľa tvorcov je to hra a nie test.

[app]com.winningblimp.Mosaique[/app]


Airport City

[fve]http://youtu.be/VVvTQhSIFds[/fve]

Dokážete vybudovať sofistikované a funkčné letisko aj s priľahlým mestom? Presne túto zručnosť si môžete preveriť v prepracovanej hre, v ktorej budete musieť budovať hangáre, pristávacie dráhy, budovy, plniť rôzne úlohy, zbierať predmety, uspokojiť potreby turistov, organizovať lety…ponuka je veľmi rozsiahla. Pekná grafika, intuitívne ovládanie a originálny herný nápad robí z tohto titulu návykovú záležitosť.

[app]com.gameinsight.airport[/app]

zdroj: GooglePlay