Úvod Aplikácie Piatková porcia Android aplikácií 34.

Piatková porcia Android aplikácií 34.

0

Piatok sa opäť vyrútil z poza rohu a so sebou vlečie aj pravidelný náklad aplikácií a hier, tentokrát už v 33. pokračovaní. V tom dnešnom nájdete tipy na zaujímavé aplikácie a hry kde nebude chýbať niečo pre aktuálnu sezónu grilovania, zabezpečenie smartfónu a tabletu, či nejaký ten widget. Okrem iného si trochu ochránime zrak a spánok pomocou aplikácie známeho českého vývojára.
Z hier nás čaká nejaká tá letecká simulácia, fantasy žáner  gravitačná „logikovka“, či snaha dostať sa z miestnosti. A aby sme nezabudli…opäť zombíci.

Perfect Steaks and Roasts

unnamed (3) unnamed (2) unnamed (1)

Keďže sa nám vonku parádne oteplilo, mnohí z nás oprášia na záhradách, chatách, terasách ale aj balkónoch grilovacie nádobíčko a pripravia si niečo chutné. Táto aplikácia poskytne skvelé tipy, rady a návody ako pripraviť naozaj dokonalé steaky zo všetkých druhov mäsa rôznych hrúbok. Pri príprave skvele pomôže integrovaný časovač.

[app]com.kotikan.qms[/app]

NQ Mobile Easy Finder Beta

pri

Aplikácia NQEF dokáže poskytnúť efektívne riešenie pri stratenom alebo ukradnutom smartfóne, kde môžete vystopovať jeho polohu alebo dokáže urobiť fotku „zlodeja“ prostredníctvom prednej kamery, ktorú Vám následne odošle na mail. Automatické zlikvidovanie osobných údajov po odcudzení je samozrejmosťou a svoje stratené Android zariadenie následne môžete ovládať na diaľku prostredníctvom webu find.nq.com.

[app]com.nqmobile.easyfinderBeta[/app]

Minimalistic Text

unnamed (1)

Minimalistic Text je vlastne widget aplikácia, ktorá Vám dokáže zobraziť informácie o počasí, čase, dátume či batérii v naozaj minimalistickom štýle. Výhodou takéhoto prevedenia je minimálna náročnosť na chod aplikácie a widgety nezaberú polovicu obrazovky, pričom vaše obľúbené pozadie neutrpí po umiestnení tohto widgetu a naďalej sa ním môžete kochať. Widgety sú veľmi prispôsobiteľné a konfigurovateľné.

[app]de.devmil.minimaltext[/app]

[app]de.devmil.minimaltext.donate[/app]

Twilight

unnamed (2)

Táto veľmi zaujímavá aplikácia vznikla v dielni českého vývojára Petra Nálevku, ktorý stojí napríklad za populárnou aplikáciou Sleep as Android. Podľa výskumov, expozícia tzv. modrého svetla spôsobuje nespavosť a to hlavne vtedy, keď ako väčšina z nás večer v posteli ešte nejakú tú hodinku pozerá do smartfónu alebo tabletu. Twilight aplikácia toto modré spektrum na smartfóne alebo tablete eliminuje a chráni naše oči príjemným červeným filtrom. Určite to stojí za vyskúšanie.

[app]com.urbandroid.lux[/app]

Thor: Lord of Storms

[fve]http://youtu.be/Za68_F3FAyU[/fve]

Použite úžasnú silu boha hromu a zatlačte svojich nepriateľov do úzadia! V tejto bezplatnej akčnej hre, ktorá je založená na interpretácii klasických mýtov a legiend si budete musieť štandardne vybrať svojho hrdinu, silného Thora, Freya alebo Brunhildu a udrieť s nimi proti silám zla. Čaká na Vás boj proti gigantickým démonom a monštrám. Pozrite si promo video na hru.

[app]com.animoca.google.thor[/app]

Escape room

unnamed

Utiecť z cudzieho domu? Zdá sa to jednoduché, no keď po chytení kľučky dverí zistíte, že sú zablokované z vonku, začína to byť zaujímavé. Vašou úlohou bude za pomoci stratégie, viac či menej zdravého rozumu a rôznych predmetov opustiť miestnosť domu. Klikať aj pohybovať sa dá všade, takže sami uvidíte aká ťažká bude cesta k cieľu. Ak si nebudete vedieť dať rady, Google Vám určite rád poskytne nejaký návod.

[app]jp.co.idac.strangehouse[/app]

They Need To Be Fed 2

[fve]http://youtu.be/8wJmf6pzpko[/fve]

Druhé pokračovanie 360 stupňovej ultra gravitačnej hry je rovnako zábavné ako jeho predchodca a tak isto ako v „jednotke“, nesmiete spadnúť! Hra obsahuje sedem svetov, 50 úrovní a množstvo diamantov a medailí, ktoré budete musieť získať. Princíp hry Vám najlepšie ozrejmí video vyššie a menšou nevýhodou je oproti predchádzajúcemu dielu vyššia cena, no vôbec nie je likvidačná.

[app]com.venbrux.tntbf2[/app]

Zombie HQ

[fve]http://youtu.be/JtTBHkegUy0[/fve]

Tak ako v minulej porcií aj tejto sa našlo miesto pre zombie tématiku. Neuveríte, ale vše mesto napadli zombíci a vy ich budete musieť kántriť všemožnými spôsobmi a zbraňami. Grafika je pekná, dej dynamický a poteší množstvo zbraní a výbušnín, pričom budete dostávať rôzne bonusy a zaujímavosti. Zachraňujte preživších z pomedzi kopy zombíkov a dopravte ich do bezpečia v tejto bezplatnej „gamese“.

[app]com.rebellion.zombiehq[/app]

MAYDAY! Emergency Landing

unnamed

Dokážete núdzovo pristáť s lietadlom? S touto hrou si to môžete vyskúšať, pričom na platforme iOS sa jednalo o jeden z najlepších leteckých simulátorov. Teraz si môžme zalietať aj na Androide, kde nám manévre bude znepríjemňovať zlé počasie, turbulencie, noc a mnoho ďalšieho. Ovládať budete výkon, uhol letu a známe letecké prístroje. Čaká na Vás 5 rôznych scenérii a 4 druhy pristávacích povrchov. Zaujímavá je napríklad diaľnica.

[app]com.reludo.emergencylanding[/app]

zdroj: Google Play