Úvod Výrobcovia HTC Obávate sa slabej výdrže HTC One? Na pomoc prichádza Mophie Juice Pack

Obávate sa slabej výdrže HTC One? Na pomoc prichádza Mophie Juice Pack

4

Firma Mophie sa môže zdať ako mierne predražená, no osobne som vždy zastával ten názor, že priplatiť si za niečo, čo je overené sa vypláca. Keď sa jedná o externé batérie, Mophie je jeden z najväčších hráčov.

mophie3

Spoločnosť práve predstavila nový ‚Juice Pack‘ pre HTC One a zatiaľ čo inak štíhly HTC One priberie milimeter či dva na hrúbke, pribudne Vám 2,500mAh batéria, ktorú by ste inak nemali. S Mophie Juice Pack by ste mali očakávať až dvojnásobnú výdrž. Ako som však spomenul, externá batéria zariadeniu pridá na hrúbke a samozrejme na váhe. Okrem toho pri cene $99,95 (€75,8) sa vôbec nejedná o najlacnejšie príslušenstvo.

Za prémiovú cenu však očakávajte prémiové spracovanie. Všetky porty a tlačidlá sú dostupné aj po nasadení batérie a dokonca pribudla aj LED dióda, ktorá Vám dá vedieť, koľko ‚šťavy‘ Vám ešte ostáva. Kryt je dostupný v striebornom a čiernom prevedení.

Spoločnosť Vám kryt zašle aj na Slovensko, no počítať budete musieť so zvýšenou cenou z dôvodu pričítania daní a poštovného. Finálna cena je niečo vyše €100.

Zdroj: Mophie via PhoneArena