Úvod Výrobcovia HTC HTC Desire 600: Štvor-jadrový, dual-SIM smartphone s Boomsound

HTC Desire 600: Štvor-jadrový, dual-SIM smartphone s Boomsound

2

Len jeden deň po prvých informáciách, ktoré potvrdili jeho meno sa v HTC rozhodli predstaviť nový smartphone Desire 600, ktorý mieri do východnej Európy, blízkeho východu a Ázie. HTC Desire 600 ponúka veľa z funkcií, ktoré spravili HTC One tak populárnym. Zariadenie disponuje operačným systémom Android Jelly Bean (pravdepodobne 4.1) a Sense 5.0, reproduktormi „Boomsound“ a samozrejme Beats Audio.

Nový smartphone je poháňaný procesorom Qualcomm Snapdragon 200 s 1GB RAM a 8GB vnútornej pamäti, ktorá sa dá rozšíriť pomocou microSD karty. Na zadnej strane nájdeme 8MPx BSI fotoaparát. Na prednej strane samozrejme dominuje 4.5 palcový qHD displej, ktorý sa s 1080p LCD3 displejom na HTC One ani zďaleka nemôže rovnať. HTC Desire 600 Vám umožní použitie až dvoch SIM kariet a čo sa týka konektivity, vystačiť si budete s 900/2100MHz HSPA sieťami s rýchlosťou prenosu do 7.2Mbps.

HTC Desire 600 by sa mal začať predávať začiatkom júna v Rusku, Ukrajine a MEA (blízky východ a Afrika). O zvyšku Európy zatiaľ nepadlo slovo, tak isto ako ani o jeho cene. Aký pocit máte z tejto novinky?

[nggallery id=298]

Zdroj: Tlačová správa via AndroidCentral