Úvod Dohady Galaxy Note III: Nové informácia naznačujú, že 6 palcový full HD smartphone...

Galaxy Note III: Nové informácia naznačujú, že 6 palcový full HD smartphone bude veľký ako Galaxy Mega 5.8

2

Najnovšie špekulácie o Galaxy Note III naznačujú, že opäť pôjde o úžasné zariadenie. Jedinou premennou však pomaly ale isto ostáva len technológia displeja, ktorá bude nakoniec použitá. Hovorím o ohybnom displeji (YOUM). Ak sa Samsungu podarí vyhladiť výrobný proces, je dosť možné, že ho nasadia do Galaxy Note III, no ruku do ohňa by som za to nedával. Ak nastanú problémy, použitý bude klasický 5,99 palcový Full HD Super AMOLED displej s rovnakou diamantovou pixelovou štruktúrou s akou prišiel Galaxy S4. Celé zariadenie pritom nemá byť väčšie, než Galaxy Mega 5.8, ktorý nájdete na obrázku vyššie.

Ešte zaujímavejšie to vyzerá pod kapotou, kde nájdete osem-jadrový procesor Exynos 5 Octa (dvakrát štyri jadrá) spolu s osem-jadrovým grafickým čipom Mali-450, 3GB RAM, 13MPx zadným fotoaparátom a novým TouchWiz Nature UX, ktorý má byť upravený pre veľký displej.

K predstaveniu by malo dôjsť už na IFA 2013 v Berlíne (koncom augusta/ začiatkom septembra). Zariadenie bude pravdepodobne poháňať Android 4.2 alebo 4.3 Jelly Bean, keďže predstavenie Android 5.0 Key Lime Pie sa pravdepodobne na Google I/O konať nebude.

Zdroj: SamMobile via PhoneArena