Úvod Novinky Galaxy Core: Samsung predstavil nový smartfón…zase

Galaxy Core: Samsung predstavil nový smartfón…zase

6

Vyzerá to, že Samsung chce asi pre každého zákazníka vyrobiť smartfón zvlášť, pretože sa v jeho portfóliu objavil opäť ďalší nový kúsok. Smartfón za smartfón podobne kedysi chrlilo HTC, no to sa mu aj vypomstilo. Uvidíme, dokedy v tom bude pokračovať aj Samsung.

Nový Galaxy Core je primárne určený pre nenáročných užívateľov, pretože jeho špecifikácie skôr pripomínajú nostalgiu ako víziu budúcnosti.

Core2

Zariadenie bude vybavené 1,2 dual-core procesorom, 1 GB pamäťou RAM, pričom tá vnútorná bude mať 8 GB, z ktorej si ale samozrejme odhryzne systém. 4,3 palcový displej má rozlíšenie skromných 480 x 800 pixelov, 5 megapixelový fotoaparát zachytí video v maximálnej kvalite 480p a zariadeniu nechýba slot na microSD karty či batéria s kapacitou 1800 mAh.

Core1

DIzajn smartónu je typický „samsungovský“, po software stránke bude obsahovať Android 4.1 Jelly Bean, a niektoré funkcie ako Smart Stay či S-Voice známe z modelu Galaxy S3/S4. Zaujímavosťou je, že Galaxy Core bude k dispozícii aj ako dual SIM zariadenie.

Hlavnou devízou smartfónu bude určite cena, ktorú žiaľ zatiaľ nepoznáme, no dozvieme sa ju niekedy v júli, kedy má prísť zariadenie na trh.

zdroj: AndroidPit.de