Úvod Výrobcovia HTC Druhý polrok 2013 bude ešte zaujímavý: Galaxy Note 3, HTC Butterfly 2...

Druhý polrok 2013 bude ešte zaujímavý: Galaxy Note 3, HTC Butterfly 2 a LG Optimus G2 ako zbrane proti iPhone 5S

1

Podľa tajných zdrojov sa výrobcovia pripravujú na vojnu proti iPhone 5S a to vo veľkom štýle. Koncom tretieho kvartálu (koniec leta/začiatok jesene) totiž pripravia ich nové „najlepšie“ zariadenia. Hovorím samozrejme o Samsungu, LG a HTC.

Ako už nadpis napovedá, svoju novinku pripravuje aj Apple, ktorý by mal byť predstavený v rovnakom období. Z rovnice nemôžeme vynechať ani Sony, ktorý taktiež pracuje na novinke v podobe i1 (Honami), čo je ‚kamerofón‘ a ‚tabletofóne‘ v podobe Togari, čo znamená, že v leto bude pravdepodobne plné nových informácií o spomínaných zariadeniach. Nižšie nájdete prehľad toho, na čo sa môžeme tešiť.

Očakáva sa, že Samsung predstaví tretiu generáciu ich Galaxy Note. Nový vlajkový model by mal byť poháňaný najnovším procesorom Exynos 5 Octa a disponovať by mal 5.99 palcovým Super AMOLED displejom s rozlíšním 1080p.

HTC plánuje predstavenie novej generácie HTC Butterfly 2. Butterfly 2 bude disponovať veľkým displejom s Full HD rozlíšením a novinkami v podobe BlinkFeed, Ultrapixelový fotoaparátom a BoomSound, dobre známym z novej vlajkovej lodi HTC One.

Po tom ako LG predstavil svoj najnovší smartphone, Optimus G Pro sa očakáva, že koncom Q3 predstavia ich novú vlajkovú loď, Optimus G2. Optimus G2 príde s 5 palcovým Full HD displejom a procesorom Qualcomm Snapdragon 800.

Zdroj: Digitimes via PhoneArena