Úvod Aplikácie Používate Android aplikáciu DashClock Widget? Rozšírte si ju o ďalšie funkcie, máme...

Používate Android aplikáciu DashClock Widget? Rozšírte si ju o ďalšie funkcie, máme zopár tipov

6

Android aplikácia DashClock Widget si získala za posledné týždne skutočne veľkú popularitu. Vývojári z nej totižto spravili užitočný softvér pre mobilné zariadenia s verziou operačného systému Android 4.2+, ktorá je zároveň open source projektom s API. Túto možnosť samozrejme využíva množstvo iných vývojárov a robia tak DashClock Widget ešte zaujímavejším, vďaka ich vlastným rozšíreniam a nápadom.

[app]net.nurik.roman.dashclock[/app]

Ak ešte aplikáciu DashClock Widget nepoznáte, môžete sa s ňou bližšie zoznámiť v našom staršom článku: DashClock Widget: Nové, elegantné hodiny pre Váš lockscreen, ktoré musíte mať [Android 4.2+]

dashclock2
Menu DashClock Widget s ďalšími rozšíreniami

Rozšírení pre DashClock Widget je v obchode Google Play neúrekom. Tie sa postarajú, aby ste vyťažili z tejto aplikácie čo najviac, pretože samotná v základe neponúka zrovna najviac možností a funkcií v nastaveniach. V našom článku preto prinášame zopár zaujímavých tipov, ktoré sa postarajú o zobrazenie informácií zo sociálnych sietí (Facebook), rýchly prístup ku kontaktom, zobrazenie informácií o momentálne hrajúcej pesničke, jednoduché spustenie nainštalovaných Android aplikácií alebo o pohodlné zobrazenie noviniek z informačných zdrojov (RSS) priamo na uzamknutej ploche. Stačí si už len vybrať zo zoznamu nižšie a nainštalovať tradičným spôsobom.

Naše tipy:

Facebook
unnamed

[app]com.brennasoft.facebookdashclockextension[/app]

Music
unnamed-1

[app]gonemad.dashclockmusicextension[/app]

Contact
unnamed-2

[app]com.brennasoft.dashclockcontactextension[/app]

AppLauncher
unnamed-3

[app]at.sapps.applauncherdashclockextension[/app]

RSS Viewer
unnamed-4

[app]uk.co.runapps.dashclockrss[/app]

Zdroj: Google Play Store
Obrázky: Google Play Store