Úvod Aplikácie Tip na aplikáciu: Dashlane

Tip na aplikáciu: Dashlane

0

Neustále registrácie profilov, nové prihlasovacie mená, či heslá vedia poriadne zamotať naše hlavy, ak si v tom všetkom nerobíme priebežne poriadok a poriadne nezaznamenávame nové dáta na bezpečné miesto. Tento problém je však schopná eliminovať Android aplikácia Dashlane, ku ktorej vývojári zhotovili verziu aj pre PC/Mac.

Android aplikácia s názvom Dashlane slúži ako kvalitný správca zaregistrovaných profilov, účtov a iných, súkromných informácií. Bezpečne tak uchová vaše prihlasovacie mená, heslá, kreditné karty alebo tajné poznámky. Navyše ponúka prostredníctvom aplikácie pre PC/Mac integráciu do internetového prehliadača, takže všetky zložité heslá budete mať vždy poruke (ak ich samozrejme máte uložené v Dashlane) a pripravené na okamžité použitie vďaka zopár klikom. Nechýba ani synchronizácia medzi jednotlivými verziami a oku lahodné užívateľské prostredie.

V obchode Google Play je Android verzia aplikácie Dashlane dostupná zdarma, takisto sú dostupné zdarma aj verzie pre iné platformy na dashlane.com. Prémiové služby aplikácie sú už ale spoplatnené.

 

[youtube]jMAR8sZVtGI[/youtube]

[app]com.dashlane[/app]

Zdroj: Google Play Store
Obrázok: Google Play Store
Video: YouTube.com via Google Play Store