Úvod Aplikácie Tip na aplikáciu: 9gag

Tip na aplikáciu: 9gag

1

Humoru je na internete viac než dosť. Od vtipných obrázkov, cez videá, každý nájde to, čo ho baví najviac. Koniec koncov sa na Facebook ako huby po daždi objavili fanstránky, ktoré sa špecializujú len na humor v podobe vtipných obrázkov a videí, takže dnešný tip by Vás rozhodne nemal ničím zaskočiť.

9gag1

Som si istý, že veľa z Vás si pomyslí, že originálnym zdrojom väčšiny vtipných obrázkov akými sú memes alebo iné prekrútené a zvrátené diela pochádzajú z komunity 4chan alebo Reddit, no väčšina ľudí tieto zaujímavé miesta vôbec nepozná.

9gag2 9gag3

Využili toho autori pravdepodobne najpopulárnejšieho webu, ktorý sa taktiež zaoberá zhromažďovaním vtipných obrázkov, 9gag.com. Doteraz mali aplikáciu určenú len pre iOS, no nedávno sprístupnili ich aplikáciu aj pre Android zariadenia a tak si ju môžete stiahnuť pre pohodlnejšie prezeranie zábavných obrázkov, napríklad v autobuse, na záchode, či pred spaním v posteli.

9gag4 9gag5 9gag6

Aplikácii nemám čo vytknúť, reaguje rýchlo a s načítavaním som taktiež nemal žiadne problémy. Dizajnovo sa podobá na samotný web, čo ma vôbec neprekvapuje, keďže je viac než vydarený. Dajte nám vedieť, či ste si aplikáciu stiahli a čo si o nej myslíte!

[app]com.ninegag.android.app[/app]

Zdroj: Google Play