Úvod Dohady Samsung pripravuje tretiu generáciu populárneho Galaxy Ace

Samsung pripravuje tretiu generáciu populárneho Galaxy Ace

1
Juhokórejský výrobca chystá tretie pokračovanie úspešnej série mid-range zariadenia Galaxy Ace, ktoré bude dostupné už koncom mája za cenu nižšiu ako €300.

Samsung predstavil Galaxy Ace 2 ešte pred rokom a rok pred ním sa na trhu objavil Galaxy Ace prvej generácie. Tento rok Samsung nezaháľa a záujemcom ponúkne tretiu generáciu tohto obľúbeného zariadenia. Nový Galaxy Ace 3 bude dostupný v štyroch farbách, Metallic Black, Metallic Blue, Pure White a Wine Red, inými slovami v čiernej, modrej, bielej a červenej.

Neprehliadnite: Galaxy Ace 2 dostáva aktualizáciu na Jelly Bean!

Zariadenie bude disponovať displejom veľkým 4 palce, 5 megapixelovým fotoaparátom, 4GB internej pamäti, Bluetooth 4.0, 1,500mAh baterkou a pobeží na Android Jelly Bean. O procesore zatiaľ nebola zmienka, no predpokladá sa, že pôjde o dvoj-jadrový 1.2GHz procesor.

Samsung i8160 Galaxy Ace II môžete kúpiť v e-shopoch za cenu od (Zdroj: Heureka.sk)
Porovnať ceny >>

Samsung Galaxy Ace 3 s produktovým označením GT-S7272 je naplánovaný pre 22. až 23. týždeň (koniec mája, začiatok júna) a predávať by s mal za cenu €300 a nižšie. Je pravdepodobné, že zariadenie bude dostupné aj v dual-SIM verzii.

Zdroj: SamMobile