Úvod Dohady Samsung Galaxy Mega 6.3: Poznáme špecifikácie!

Samsung Galaxy Mega 6.3: Poznáme špecifikácie!

2

V predošlom článku sme sa pozreli na špecifikácie menšej verzie už tak veľkého telefónu, Galaxy Mega 5.8, no teraz je rad na to, na čo sme všetci čakali. Len pred pár hodinami redaktori SamMobile obdržali informácie o Samsung Galaxy Mega 6.3, teda zariadení, ktoré bude priamo konkurovať zariadeniu s doposiaľ najväčším displejom, Huawei Ascend Mate.

Samsung Galaxy Mega 6.3 bude disponovať, ako už názov prezrádza 6.3 palcovým PLS HD displejom, 8MPx zadným fotoaparátom, 2MPx predným fotoaparátom a dvoj-jadrovým procesorom tikajúcim na 1.7GHz. Okrem toho zariadenie disponuje 1.5GB RAM a nástrojom, ktoré už čakáme v každom smartphone, ako napríklad Bluetooth 4.0, Wi-Fi, či A-GPS. O „šťavu“ sa bude starať veľká 3,200mAh baterka a zariadenie bude veľké 88 x 167.6 x 7.9 milimetra, čo je rovnaká hrúbka, akú sme videli pri Galaxy S4. Zariadenie pobeží na Android 4.1.2 alebo 4.2.2 a príde s nadstavbou Nature UX.

Samsung plánuje predstaviť Galaxy Mega 6.3 vo dvoch verziách, ktoré sa líšia v dostupnosti LTE modemu. Okrem toho sa môžeme tešiť na dve farebné spracovania, biele a čierne. Čierna verzia by sa mala začať predávať už v 20. týždni, ktorý začína 13. májom. Biela verzia by ju mala nasledovať o niečo pozdejšie.

Čo hovoríte na dvoch obrov? Láka Vás myšlienka mať po ruke takto veľký smartphone alebo si to ani neviete predstaviť. Dajte nám vedieť v komentároch!

Zdroj: SamMobile, ďakujeme za tip!