Úvod Novinky Samsung: Ak by bol Galaxy S4 z kovu, nestihli by sme ho...

Samsung: Ak by bol Galaxy S4 z kovu, nestihli by sme ho vyrobiť

10
Z tábora Samsungu začali prichádzať prvé správy, ktoré adresujú sťažnosti nejedného fanúšika ich produktov, ktoré sa týkajú plastového spracovania.

V Samsungu si začínajú uvedomovať, že ľudia viac bažia po pevnejšom spracovaní, ako tom, ktoré napríklad ponúka HTC One. Len v mojom okolí som začal pozorovať, že ľudí, ktorí by si normálne kúpili Galaxy S4 viac začal zaujímať práve spomínaný smartphone od HTC a som presvedčený o tom, že tomu tak je na väčšine prípadov. Čo sa týka hardwarového spracovania, HTC má navrch, čo sa však týka softwaru, Samsung si myslí, že je momentálnou jednotkou.

Zatiaľ čo Samsung dúfal, že tým, že Galaxy S4 vybaví kovovou konštrukciou ohúri nejedného fanúšika si zároveň uvedomoval, že takýto krok by bol oddialil uvedenie zariadenia na trh, čo pre nich bohužiaľ nebolo možnosťou.

s42

Čo je však na tejto informácií asi najzaujímavejšie je fakt, že nový tabletofón Galaxy Note III bude vyrobený z niečoho iného než z lacného plastu. Určite s nami súhlasíte, keď napíšem, že Samsung zariadenia sú známe tým, že prichádzajú obalené v plaste, ktorý nie je až tak príťažlivý ako kus hliníka, aj keď treba uznať, že je to opäť, tak ako všetko ostatné veľmi subjektívna vec. Subjektívna vec, ktorá má však jasného víťaza. Ak by však Samsung nový Galaxy Note III nevybavil kovovou konštrukciou, Galaxy S5 by s ňou už mal prísť. Okrem iného sa Samsung viac začal zaujímať aj o to, ako ich zariadenia vyzerajú v porovnaní s ich konkurenciou, čo by naznačovalo, že by sme už budúci rok mohli zazrieť nové dizajnové krivky.

Zdroj: SamMobile via PhoneArena