Úvod Hry Prvá veľká aktualizácia Real Racing 3 prináša ukladanie na cloud, 100 nových...

Prvá veľká aktualizácia Real Racing 3 prináša ukladanie na cloud, 100 nových udalostí a Chevrolety

21

Real Racing 3 bol na Google Play uvedený so všetkým čo sa patrí pred mesiacom, pričom vyvolal búrlivú diskusiu ohľadom kontroverzných in-app nákupov a čakania. Čo však nemôžeme zobrať vývojárom je fakt, že hra je extrémne dobre naprogramovaná a ponúka skvelý zážitok, čo sa týka ovládania vozidiel, či celkového vzhľadu. K celkovému dojmu pomáha aj aj nový druh multiplayeru, v ktorom nehráte proti duchom ale simulovaným ľuďom.

Po mesiaci prichádza prvá veľká aktualizácia, ktorú hru posúva na verziu 1.1.0. Okrem zmeny v čísle verzie sú samozrejme aj zmeny v obsahu, ktorý bol rozšírený o Chevrolet Cobalt SS a Camaro ZL1.

Čo je však ešte dôležitejšie je to, že Real Racing 3 odteraz dokáže ukladať informácie priamo na cloud. To znamená, že hru môžete začať hrať na jednom zariadení a neskôr pokračovať na inom bez toho, aby ste stratili prejdené preteky. Predtým ako sa však pustíte do aktualizovania, tak ešte chvíľu počkajte, keďže aktualizácia je zatiaľ dostupná len pre iOS zariadenia. Na Android sa však dostane už čoskoro.

[app]com.ea.games.r3_row[/app]

Zdroj: 9to5Mac via PhoneArena