Úvod Aplikácie Piatková porcia Android aplikácií 32.

Piatková porcia Android aplikácií 32.

0

V dnešnej piatkovej porcii aplikácií Vám dáme tip na päť hier, medzi ktorými nájdete obesenú klasiku z dielne slovenských vývojárov, 3D free-to-play hru v defenzívnom štýle, či rozsiahle námorné ťaženie. Chýbať nebude utekanie pred „milými a priateľskými“ zombíkmi alebo lodný súboj v ceruzkovo-papierovom štýle.

Miesto v porcii si našli aj dva widgety, jeden zameraný na hodiny, kalendár a ďalšie dôležité info a druhý Vám umožní vytáčať kontakty priamo z hlavnej obrazovky. Kreativitu si vyšperkujete skladaním Origami a vrámci aplikácie z foto kategórie v akciovej cene si upravíte fotky.

Obesenec

unnamed (7)

Slovenské vývojárske štúdio KneeGo vytvorilo pekne spracovanú digitálnu podobu klasickej hry Obesenec, ktorú si mnohí pamätajú hlavne zo škôl. V hre musíte hádať písmená v náhodne zvolenom výraze, pričom je k dispozícii niekoľko kategórii od vecí, hercov, spevákov atď. 1800 rôznych výrazov sa postará o to, aby hra len tak neomrzela a autori samozrejme stále pracujú na nových výrazoch ako aj kategóriach.

[app]net.icepol.obesenec[/app]

Fort Courage

unnamed (3) unnamed (2) unnamed (1)

 Fort Courage je vzrušujúca free-to-play 3D hra, v ktorej budete musieť chrániť svoj stage pred útokmi všemožných potvor a monštier. Pomáhať Vám v tom bude okrem herného kamoša arzenál rôznych zbraní a granátov, kde autori hry sľubujú až 120 lokácií spolu s dosiahnutým herným časom až 80 hodín. Majitelia Tegra 3 zariadení budú navyše obohatený lepšími efektami a animáciami.

[app]com.ninerealms.fortcourage[/app]

Battleship

[fve]http://youtu.be/XKg_R4DKiLU[/fve]

Populárna hra „Lode“, v ktorej ste si so súperom na papier načmárali bojové pole, rozmiestnili svoje vojenské člny a potom hádali kde sú umiestnené čím ste ich vlastne zničili, dostala digitálnu verziu v podobe Android hry Battleship. Dokonca aj grafika hry zostala prispôsobená peru a papieru, na výber máte z rôznych herných režimov, kde si môžete zhrať proti virtuálnemu súperovi, kamošovi na jednom zariadení alebo cez Bluetooth na dvoch rôznych zariadeniach. Hra je bezplatná a odporúčame promo video.

[app]com.byril.battleship[/app]

Into the Dead

[fve]http://youtu.be/fhx0MeC13ws[/fve]

Vašou úlohou v tejto hre bude utekať pred zombíkmi, ktorí sú naozaj všade. Cieľom je samozrejme zostať na žive čo najdlhšie pričom musíte byť neustále v pohybe a na obranu pred nemrtvými budete používať rôzne zbrane a prostriedky. Hra ponúka skvelý vizuálny a zvukový zážitok, postupne sa Vám budú odomykať zbrane a nové módy, a vyzvať môžete svojich priateľov a porovnať si tak top skóre.

[app]com.sidheinteractive.sif.DR[/app]

Age Of Wind 2

[fve]http://youtu.be/0e7Hh4TTOkQ[/fve]

Ak ste vždy chceli byt kapitánom lode a užiť si strhujúce námorné dobrodružstvo, táto hra je určená pre Vás. Na výber budete mať 17 unikátnych lodí, navštíviť budete môcť 21 ostrovov a okrem ich objavovania a plnenia misií si užijete aj stovku skvelých morských bitiek. Ďalej môžete okrádať karavány, hľadať poklady alebo kšeftovať s exotickým tovarom. To všetko v pôsobivej grafike a za skromných 0,80 €. Pozrite si herné video.

[app]com.galapagossoft.wind2[/app]

Glass Widgets

unnamed

Tento skvelý widget je navrhnutý tak, aby ste mali všetky dôležité informácie k dispozícii na prvý pohľad a pritom svojím elegantným dizajnom a „glass“ prevedením neruší vaše pozadie a celkový look obrazovky. Widget je rozdelený na tri sekcie a každú je možné umiestniť na home screen zvlášť. Náchádza sa v nich klasické zobrazenie hodín s budíkom a dátumom, udalosti a informácie z kalendára a najnovšie správy z vami nadefinovaného RSS kanála.

[app]dk.nicolai.buch.andersen.glasswidgets[/app]

Origami Instructions HD

[fve]http://youtu.be/0QNGvx0DB80[/fve]

Pokiaľ Vám na stole leží kus novín alebo servítok a neviete čo sním, stačí si otvoriť túto aplikáciu. Nájdete v nej množstvo postupov ako krok za krokom vytvoriť rôzne predmety a zvieratá skladaním papiera. V aplikácii sa nachádzajú úplne jednoduché ako aj pokročilé modely a po opakovanom skladaní sa ich bezproblémovo naučíte naspamäť a potom môžete ohurovať okolie svojim Origami umením. Fantázia a kreativita je v tomto prípade na mieste.

[app]com.mobilicos.howtomakeorigami[/app]

Simple Dialer Widget

unnamed (1)

Vďaka tomuto šikovnému widgetu môžete mať teraz dialer priamo na obrazovke bez nutnosti otvárania aplikácie hovorov. Okrem číselníka nechýba samozrejme zobrazenie kontaktov či protokolu uskutočnených hovorov. Dizajn samotného widgetu je možné prispôsobiť v smere farieb alebo veľkosti textu, pričom pri Androide 4.2 ho je možné použiť aj ako locksreen widget.

[app]de.j4velin.dialerWidget[/app]

Perfectly Clear for Android

unnamed (4)

Perfectly Clear je skvelý nástroj na korekciu a vylepšenie fotografií, ktorý je teraz dokonca za polovicu pôvodnej ceny a to 1,12 €. Ak je fotka jednoducho príliš tmavá alebo alebo sa snímač fotoaparátu nepohodne s bielym spektrom, aplikácia to dokáže uviesť na pravú mieru. Užívateľské prostredie aplikácie je príjemné a intuitívne, takže tuning fotografií bude prebiehať hladko.

[app]de.worldiety.athentech.perfectlyclear[/app]