Úvod Novinky Aplikácie Piatková porcia Android aplikácií 31.

Piatková porcia Android aplikácií 31.

0

713101645Piatkové odporúčanie zaujímavých aplikácií a hier je opäť tu pričom v ňom nájdete šikovnú slovenskú aplikáciu so zameraním na financie alebo optimalizáciu vášho Android zariadenia, ďalej sa užitočný nástroj postará o správu mobilných dát, nechýba tip na jednoduchý webový prehliadač či naozaj „závislácka“ hra, ktorá je známa hlavne z Facebooku.

Domácu obrazovku si môžete oživiť widgetom Jelly Bean hodín, ktoré okrem toho ponúkajú aj iné, časové funkcie.

Smart xChanger

unnamed (2) unnamed (1) unnamed

Hneď na úvod začneme slovenskou aplikáciou z dielne vývojárskeho štúdia Tokoware, ktoré stojí napríklad za aplikáciou Obchodný register SR. Aplikácia Vám ponúkne informačný kurzový lístok najväčších slovenských bánk s jednoduchým porovnávaním kurzov jednotlivých mien v každej banke. Najvýhodnejší kurz pre nákup aj predaj je označený zelenou farbou.
Banky: VÚB Banka, ČSOB, UniCredit Bank, Slovenská Sporiteľňa, Tatra Banka, Poštová Banka, Prima Banka, Privatbanka

Meny: USD, GBP, CHF, AUD, CAD, JPY, BGN, CZK, PLN, HUF, NOK, DKK, HRK, SEK, TRY, RON, RUB

[app]com.tokoware.smartxchanger.slovakia[/app]

Onavo Count | Monitor Data

unnamed
Pokiaľ hľadáte naozaj ultimátny nástroj na sledovanie vašich predplatených dát, ste na správnej adrese. Onavo patrí k špičke aplikácii daného zamerania a dokáže Vám dať plnú kontrolu nad vašim dátovým tarifom od bežného upozornenia na prečerpané dáta až po samotné blokovanie pripojenia či sledovanie dátového toku jednotlivých aplikácii. Samozrejmosťou je niekoľko druhov widgetov.

[app]com.onavo.android.onavoid[/app]

Candy Crush Saga

[youtube]CWQHEqS9-vQ[/youtube]

Ak sa Vám na Facebooku pri žiadosti o hru od nejakého priateľa ježia od nervov chlpy, túto hru radšej preskočte. Jedná sa o klasickú „Facebookovku“, ktorú je možné hrať aj na smartfóne či tablete a jedinou úlohou je likvidovať želé cukríky na hracom poli spojením minimálne troch dokopy. V hre máte obmedzený počet životov, ktoré sa dopĺňajú s plynúcim časom alebo k nim dopomôžu vaši Facebook priatelia. Náročnosť levelov príjemne stúpa a pred inštaláciou Vás musíme upozorniť na extrémnu návykovosť hry.

[app]com.king.candycrushsaga[/app]

Lightning Browser

unnamed (2)

O tom, že Google Chrome je ako na PC tak mobilnej platforme to najlepšie z prehliadačov niet pochýb, no človek nikdy nevie a vždy je dobré mať po ruke alternatívu. Lightning Browser ponúka Holo dizajn, podporu Flash, klasické funkcie ako záložky alebo Smooth skrolovanie a je naozaj jednoduchý a nenáročný. Plná verzia umožní použiť neobmedzený počet okien a záložiek.

[app]acr.browser.barebones[/app]

[app]acr.browser.lightning[/app]

Super Optimize

unnamed (4)

Optimalizujte svoj smartfón s balíkom užitočných nástrojov. S touto aplikáciou bezproblémovo vymažete vyrovnávaciu pamäť, odinštalujete aplikácie, zvýšite rýchlosť svojho zariadenia a vďaka pokročilému power managmentu ušetríte aj kus zo svojej batérie. Tak isto bezpečne presuniete aplikácie na SD kartu alebo nastavíte hlasitosť zvukov či jas displeja smartfónu.

[app]com.androidlord.optimizationbox[/app]

Clock Jelly Bean

unnamed (5) unnamed (7) unnamed (6)

Aplikáca hodín sa v Androide Jelly Bean naozaj podarila, pričom ponúka efektné a funkčné stopky, časovač, alarm, zobrazenie v nočnom režime alebo svetový čas. Na homescreen si zároveň môžete „prilepiť“ analógový alebo digitálny widget Jelly Bean hodín a prispôsobiť mu farby podľa chuti, ale na to už budete potrebovať plnú verziu. Aj vo verzii zadarmo však ponúka všetko čo treba.

[app]com.moblynx.clockjb[/app]

[app]com.moblynx.clockjbplus[/app]

Zdroj: Google Play Store