Úvod Novinky Zaujímavosti Herná konzola Gamestick: Spustenie predobjednávok na game.co.uk

Herná konzola Gamestick: Spustenie predobjednávok na game.co.uk

0

Androiďáci už nedočkavo očakávajú príchod nových herných konzol s operačným systémom Android do obchodov, medzi ktorými je aj konzola Gamestick. Ide o pomerne jednoduché zariadenie pre gejmerov, ktoré pozostáva len z malej časti nazývanej Gamestick, tvarom podobnej USB kľúču, a zo špeciálneho herného ovládača, ktorý sa pripája k tomuto malému zariadeniu, po jeho pripojení do HDMI slotu TV, prostredníctvom technológie Bluetooth.

Internetový obchod game.co.uk však spustil na Gamestick dokonca aj predobjednávky s cenovkou £79.99. Ak sa rozhodnete túto Android hernú konzolu objednať na vlastné triko, na Slovensko/Česko môže trvať preprava niečo okolo 3 až 5 dní, samozrejme s príplatkom k predajnej cene, viac informácií nájdete tu. Problém by ale mohol nastať pri reklamácii, s ktorou by bolo zrejme viac práce, ako úžitku z používania.

Oficiálna webová stránka: gamestick.tv, kde nájdete aj peknú prezentáciu

Keďže je ku Gamesticku k dispozícii v základnom balení len jeden herný ovládač, je možné si dokúpiť ďalší aj s nabíjacou stanicou za sumu £34.99, za nabíjaciu stanicu však vysolíte ďalších £34.99. Oficiálny začiatok predaja sa hlási, podľa informácií na webe AndroidAuthority.com, na mesiac Jún.

Snímka obrazovky 2013-04-01 o 14.45.09
Gamestick kompletka v plnej paráde (malé zariadenie s HDMI je skryté v hernom ovládači)

Špecifikácie Gamestick:

  • Procesor: Amlogic 8726-MXS
  • Pamäť: 1GB DDR3 / 8GB NAND Flash + slot pre 32GB MicroSD kartu
  • Bluetooth 4.0
  • HDMI
  • Android Jelly Bean
  • WiFi 802.11 b/g/n

Zdroj: gamestick.tvgame.co.uk via androidauthority.com
Foto: gamestick.tv