Úvod Hry EA opäť šokuje. Po najnovšej aktualizácii The Simpsons: Tapped Out sa vymazalo...

EA opäť šokuje. Po najnovšej aktualizácii The Simpsons: Tapped Out sa vymazalo niekoľko stoviek miest

5

Tí z Vás, ktorí hrávajú The Simpsons: Tapped Out od EA, čo je v podstate klon SimCity si možno všimli, že Android verzia je v porovnaní s tou iOS chudobnejšia o niekoľko funkcií. Chýba jej napríklad možnosť synchronizácie uložených miest cez Origin, na ktorý sú v EA tak veľmi pyšní. Najnovšia aktualizácie hier sa teda zamerala na synchronizáciu, akurát, že spôsobila úplne vymazanie celých miest niekoľkým hráčom.

Zatiaľ čo sa našlo veľa ľudí, ktorí sa aktualizácii potešili, keďže teraz hru vedia hrať na niekoľkých zariadeniach naraz, niektorí tak nadšení neboli. Bug, ktorý toto zapríčinil je minimálne zvláštny, keďže niektorí ľudia so synchronizáciou nemajú žiaden problém, ostatní problém majú a to veľký, keďže im hra vymaže mesto a spustí im mesto od prvého levelu.

simpsons1

Ak by bola hra úplne zadarmo, nedialo by sa nič. Na to, čo je zadarmo sa veľmi nedá sťažovať. The Simpsons: Tapped Out však tak, ako veľa hier, ktoré sú „zadarmo“ podporuje in-app nákupy a ak niekto minul skutočné peniaze aby si vylepšil mesto, ktoré mu potom vymazali, rozhodne nebude nadšený.

simpsons2

Z Electronic Arts zatiaľ nedorazilo žiadne vysvetlenie, hneď ako s ním prídu budeme tento článok aktualizovať. Celkovo to však EA nepridáva na popularite, čo sa prejavuje aj na tom, o akú obľúbenú spoločnosť ide.

Zdroj: AndroidPolice