Úvod Hry The Croods: Novinka od tvorcov Angry Birds je už dostupná na Google...

The Croods: Novinka od tvorcov Angry Birds je už dostupná na Google play

0

Nová hra od tvorcov obľúbenej série Angry Birds ako aj na fyzike založených hrách ako Amazing Alex, či Bad Piggies, The Croods práve pristála v Google Play. V hre sa vnoríte do problémov prvej modernej rodiny, v ktorej jej budete musieť zabezpečiť prísun jedla a samozrejme bezpečia. Vašou úlohou bude loviť a zdomácňovať zvieratá, ktoré budete využívať na produkciu nových a nových surovín ako aj plnenie úloh, ktoré Vám bude zadávať Vaša celkom vtipne rozprávajúca svokra.

1 2 3 4

Ak si myslíte, že za The Croods stojí len Rovio, tak by ste sa mýlili, keďže rodina, ktorej hlavným hrdinom je Grug bola vytvorená v spolupráci s DreamWorks a ide o titul, ktorý bol navrhnutý tak, aby dopĺňal nový film „Krúdovci“.

100 ľudí, 100 chutí

Čo sa týka hry samotnej, akosi som v nej nenašiel žiaden element, ktorý by ma nejako priťahoval, možno je to len tým, že som nikdy nebol veľkým fanúšikom hier, kde musíte chovať zvieratká, či zbierať zeleninu. Riadim sa však pravidlom sto ľudí, sto chutí a tak verím, že nová hra spraví radosť veľa ľuďom. Ak by ste si novinku chceli vyskúšať, kliknite na odkaz nižšie, hra má 27MB a konečne prichádza s možnosť ukladania online, ak si vytvoríte účet v Rovio.

croods2

Ako takú zaujímavosť DreamWorks pripravil aj aplikáciu, pomocou ktorej sa môžete „skrúdifikovať“. Má však 143MB, tak si na dávajte pozor na voľné miesto vo Vašom smartphone. Ako vždy nám nezabudnite dať vedieť, čo si o tejto hre myslíte a či na niekoho zapôsobila lepšie ako na mňa.

[app]com.rovio.croods[/app]

[app]com.dreamworksanimation.croods[/app]

Zdroj: Google Play, ČSFD