Úvod Konkurencia Apple Samsung pracuje na inteligentných hodinkách, pozrite si niektoré z ich dizajnov

Samsung pracuje na inteligentných hodinkách, pozrite si niektoré z ich dizajnov

1

Tak to Samsungu netrvalo až tak dlho a len 5 týždňov po tom ako sa na internete objavili prvé dohady o inteligentných hodinkách iWatch od Apple Samsung prichádza s vlastnou „príchuťou“.

Predstaviteľ Samsung Mobile sa pre Bloomberg vyjadril takto:

Hodinky sme pripravovali veľmi dlho. Pracujeme veľmi tvrdo na tom, aby sme ich pripravili. Pracujeme na produktoch budúcnosti a hodinky sú rozhodne jedným z nich.

Koncept, ktorý siaha až do 20. storočia

V tomto prípade sa nemýli, keďže kórejský výrobca na kombinácii hodiniek a telefónu pracuje už dlhšie, než dekádu. Nižšie nájdete len jeden patent, ktorý bol udelený Samsungu v roku 2003, no podaný bol už v roku 1999.

samsunginteligentnehodinky

Fakt, že sa Samsungu nepodarilo takýto produkt zrealizovať a začať na ňom zarábať je už však úplne iný príbeh. Jedna otázka však ostáva nezodpovedaná aj naďalej. Počká Samsung, kým Apple predstaví svoju verziu a potom narýchlo upravia dizajn alebo to risknú a svoje inteligentné hodinky predstavia ako prví?

Bude zaujímavé sledovať ako sa bude vyvíjať vojna medzi dvoma technologickými gigantami. Je možné, že sa predstavenia inteligentných hodiniek viac podarí Samsungu, no môže to byť aj naopak. Aký názor máte Vy?

Zdroj: Unwired View