Úvod Novinky Samsung plánuje predať 1 milión Galaxy Note 8.0 zariadení každý mesiac

Samsung plánuje predať 1 milión Galaxy Note 8.0 zariadení každý mesiac

1

Teraz, keď je Mobile World Congress na konci je čas pozrieť sa na to, čo sa predstavilo a aké implikácie to bude mať na ďalších 12 mesiacov. Bude LG sláviť úspech s ich novou radou zariadení? Bude sa dariť HTC One alebo pôjde o ďalšie fiasko? A čo Firefox OS? Nemôžeme zabudnúť ani na priamu konkurenciu k iPad mini v podaní Samsung Galaxy Note 8.0.

Podľa DigiTimes sa juhokórejský výrobca pripravuje na výrobu milióna kusov Galaxy Note 8.0  každý mesiac. Je to veľa? Pravdepodobne áno. Aby toto číslo naplnili, Galaxy Note 8.0 by sa musel predávať lepšie, než Galaxy Note II a veľmi pochybujem, že sa tak stane, no nikdy neviete.

galaxynote8ipad

Rodina Galaxy Note je veľmi obľúbená. Teraz, keď Samsung obsadil takmer všetky veľkosti (5 palcov, 5.5 palcov, 8 palcov a 10.1 palcov) nám už ostáva počkať na najnovší Galaxy Note smartphone, ktorý by mal byť predstavený na IFA 2013 v Berlíne. Samsung Galaxy Note III by mal disponovať 6.3 palcovým 1080p displejom, rovnakým procesorom ako Galaxy S IV a to je zatiaľ všetko, čo vieme.

Ako redaktor AndroidAuthority správne poznamenal, veľa ľudí si robí srandu z veľkých smartphonov. Zo smartphonov, ktoré vyzerajú skôr ako tablety. No nezabudnite, že nie všetci majú dosť peňazí na to, aby si kúpili smartphone a tablet. Dokonca ani riešenie, ktoré prináša Asus s ich Padfone nie je cenovo najideálnejšie. Galaxy Note III s 6.3 palcovým displejom by teda mohol vyriešiť tento problém, keď ponúkne high-end špecifikácie vo svojom schizofrenickom tele. Ak sa obzeráte po niečom lacnejšom, neprehliadnite Asus Fonepad.

Zdroj: DigiTimes via AndroidAuthority