Úvod Novinky Samsung Galaxy S4 určený pre britský trh prešiel benchmarkovou kúrou

Samsung Galaxy S4 určený pre britský trh prešiel benchmarkovou kúrou

5

Tak sa tu opäť stretávame, v ďalšom článku, ktorý sa bude venovať najočakávanejšiemu zariadeniu tohto roka, ktoré bude predstavené už zajtra. Samozrejme sa bavíme o Galaxy S4, no tentokrát už pôjde o verziu, ktorá je nám o niečo bližšia, než Galaxy S4 DUOS z Číny. Objavili sa totiž benchmarkové informácie o zariadení s modelovým označením GT-I9505, ktoré je určené pre britský trh.

Na screenshotoch nižšie môžete vidieť ohromné skóre, 22,630, ktoré sa mu podarilo dosiahnuť v aplikácii AnTuTu. Ide o model určený pre britský trh a prichádza s procesorom, ktorý vyrába Samsung a tak by sme očakávali, že to bude Exynos 5 Octa. To by sa stotožňovalo s predpokladom, ktorý koluje po internete už nejaký ten piatok a to takým, že európsky trh dostane Exynos 5 Octa, keďže LTE u nás ešte nie je tak rozbehnuté, zatiaľ čo americký trh dostane verziu so Snapdragon 600, pretože za veľkou mlákou je LTE dôležitejšie než všetko ostatné (aspoň mám z toho taký pocit).

Čo je však zaujímavé je to, že grafický čip je vedený ako Adreno 320, ktorý je vyrobený Qualcommom, aj napriek tomu, že Exynos 5 Octa má prísť s PowerVR SGX 544. Na to, či ide o chybu aplikácie si budeme musieť počkať. Ak by niekto stále pochyboval, toto zariadenie príde s 2GB RAM.

1 3 4

Ďalšie špecifikácie všetky dôverne poznáme. Ide o 5 palcový full HD smartphone, so zadným 13MPx fotoaparátom a predným 2MPx fotoaparátom. Zariadenie beží na Android 4.2.1.

2

Či sa tieto špekulácie potvrdia alebo nie sa dozvieme už zajtra na jeho oficiálnom predstavení na Times Square v New Yorku. AndroidPortal.sk bude túto udalosť monitorovať a tak isto sa môžete tešiť na slovenský prepis v našom liveblogu.

Zdroj: OMIO via PhoneArena