Úvod Neprehliadnite vlavo Samsung Galaxy S4 Game Pad v predobjednávke za 113$

Samsung Galaxy S4 Game Pad v predobjednávke za 113$

2

Keď Samsung minulý týždeň odhalil novú vlajkovú loď, Galaxy S4 okrem iného sme sa dozvedeli, že toto zariadenie bude sprevádzať rad príslušenstva od krytov S View cez bezdrôtovú nabíjaciu stanicu až po Game Pad, vlastný analógový ovládač párovaný so zariadením cez Bluetooth.

To, že zariadenie vyzerá ako detská hračka by až taký problém nebol, no na online shope MobileFun.com sa objavila možnosť si toto zariadenie predobjednať za sumu 113$, čo nie je zrovna najmenej. Keďže sa jedná od predobjednávku a zariadenie nie je ešte na trhu, cena je pochopiteľne posadená vyššie ale po masovom rozšírení a oficiálnej dostupnosti určite klesne.

Samsung-Game-Pad-preorder

Aj tak si myslíme, že sa následne bude pohybovať niekde na hranici 100 amerických dolárov čo je stále veľa hlavne keď sú na trhu kvalitné alternatívy ako napríklad MOGA Controller, ktorý zoženiete už za 50 dolárov.

Na druhú stranu, originálne príslušenstvo bolo vždy drahšie ako akákoľvek alternatíva, či už sa to týka krytov nabíjačiek a podobne, pričom si za značku jednoducho (ne)musíte zaplatiť. Osobne by mi na Game Pad-e ale logo Samsungu nechýbalo a poobzeral by som sa predsa len po alternatíve.

Zdroj: androiduthrity.com