Úvod Aplikácie Piatková porcia Android aplikácií 29.

Piatková porcia Android aplikácií 29.

1

photoNajočakávanejší deň v týždni je konečne tu a vaše plánovanie víkendu Vám môže spríjemniť pár aplikácii a hier, ktoré nás v posledných dňoch zaujali.

Čo sa hier týka, na svoje si prídu milovníci logického žánru v podobe stolovej hry ale aj opačná sorta, pre ktorú je určená skvelá akčná hra so špičkovou grafikou. Tretia hra v poradí sa radí niekde medzi žánre svojím behajúco-skákajúcim prevedením.

Ďalej si budete môcť vylepšiť zvonenie správ svojho smartfónu alebo si zálohovať hlasovú komunikáciu. O prispôsobenie a oživenie obrazovky sa postará živé pozadie zo smartfónu, ktorý bol určený iba pre americký trh.

Abalone

unnamed (7)

Na úvod začneme čerstvou novinkou v Play Store a to hrou Abalon. Ak hru nepoznáte, jedná sa o veľmi návykovú a jednoduchú stolovú hru, v ktorej máte za úlohu vyradiť z hracej plochy 6 súperových guľôčok. Pravidlá sú veľmi jednoduché a naučiť sa ich trvá iba pár minút. Logika a stratégia je potom už na Vás. Hra je známa niekoľko desaťročí a celosvetovo sa jej predalo cez 6 miliónov kusov. Zaujímavosťou je, že pred 15 rokmi hra získala na hernom festivale ocenenie „Game of the Decade“. Vyskúšajte si demo verziu a ak Vás dostane, je tu full alternatíva so všetkými funkciami.

[app]com.weekendgames.AbaloneFree[/app]

[app]com.weekendgames.Abalone[/app]

Bladeslinger

[youtube]dmzidw2IwlY[/youtube]

Pokiaľ Vás logické a stolové hry nudia, a preferujete špičkovú hernú 3D grafiku a dynamické prevedenie deja s krvilačnými súbojmi, Bladeslinger je to pravé orechové. Za 2,28 € dostanete pôsobivú akčnú hru, kde sa ocitáte v koži Williama Glastona, ktorý sa vracia do svojho rodného mesta samozrejme po vojne. Do cesty sa mu budú stavať mutanti, ktorých bude likvidovať svojim mečom, brokovnicou a kyber rukou. Pozrite si promo video na hru, ktoré žiadneho akčného hráča nenechá chladným.

[app]com.kerosenegames.bsep1[/app]

MANUGANU

[youtube]BLU_80IQtTM[/youtube]

Takzvané „plošinovky“ patria k nesmierne obľúbeným herným žánrom a väčšina končí pri zbieraní nejakých mincí alebo podobných predmetov. V tejto „skákačke-behačke“ sa budete musieť navyše vyhýbať všemožným predmetom ako húpajúce sa kladivá, ľadové kocky a podobne, pričom na to budete musieť použiť unikátne metódy behu, skokov, kĺzania, zlaňovania a ich rôzne kombinácie. Hra je pomenovaná po chlapcovi za ktorého hráte a titul ponúka podarenú grafiku v kombinácii s veselím soundtrackom.

[app]com.Alper.Manuganu[/app]

Vtipne SMS Tóny

unnamed

Predinštalované zvonenia sú síce fajn, ale každé časom jednoducho omrzí. Zvlášť tie, ktoré máme na správy hlavne vďaka aplikáciam WhatsApp a im podobných, kedy všetci viac píšeme ako voláme. Tón na zvonenie alebo správu nás dokáže aj rozveseliť, o čo sa postará táto aplikácia plná vtipných tónov v podobe zvukov šialeného smiechu alebo vtipných hlasov zvierat, detí a mnoho ďalšieho. V aplikácii si dokonca dokážete nastaviť časovač pre príchod falošnej správy.

[app]com.photobeat.funnysmsringtonesandsounds[/app]

Nahrávač hovorov

unnamed (1)

Ak máte z nejakého neznámeho dôvodu potrebu nahrávať všetky svoje hovory, táto aplikácia Vám s tým pomôže. Dokáže nahrávať všetky volania automaticky alebo na Váš podnet, nastaviť si dokážete automatické vymazávanie nahrávok alebo si ich dokážete uzamknúť pred auto mazaním. Vo verzii Pro sa bude po skončení hovoru zobrazovať dialóg či si danú nahrávku prajete ponechať alebo si v tejto verzii budete môcť dať poslať nahrávky priamo na mail.

[app]polis.app.callrecorder[/app]

[app]polis.app.callrecorder.pro[/app]

Droid DNA Live Wallpaper

unnamed (2)

Smartfón HTC Droid DNA síce nebol pre náš trh určený, no to neznamená že si nemôžeme dopriať živé pozadie v štýle práve tohto zriadenia.

[app]com.kiwilwp.livewallpaper.dna[/app]