Úvod Aplikácie Piatková porcia Android aplikácií 28.

Piatková porcia Android aplikácií 28.

1

photo

Pomaly ale isto sa nám „zvíkendieva“ a to so sebou prináša aj kde tu nejaké aplikácie a hry v našej pravidelnej telenovele. V dnešnom výbere nájdete tri hry pričom hneď na úvod to bude niečo drsnejšie ale spokojný budú aj vyhľadávači logického žánru.

Ďalej to budú aplikácie pre GPS, asistent jednej PC online hry, či blokovač hovorov od nepríjemných ľudí. Nechýbajú tipy pre prispôsobenie v podobe živého pozadia a widgetov hodín alebo zobrazenia stavu batérie a ďalších informácii.

Dead Crossing

unnamed (3)

Zombie tématika je u vývojárov hier veľmi obľúbená a takýmto štýlom je vedený aj titul Dead Crossing. Ako ináč, svojím nadupaným vozidlom opatreným smrtiacimi zbraňami musíte zlikvidovať všetko mŕtve, nemŕtve a polomŕtve čo Vám príde do cesty. Aby ste boli naozaj vo svojom vyčíňaní „produktívny“, auto aj zbrane musíte vylepšovať, poprípade kupovať nové. Čaká na Vám pekná 3D grafika, 3 lokácie, 10 zbraní a 8 automobilov.

[app]com.feelingtouch.crossx[/app]

 

Truck Parking 3D

unnamed (5)

Takzvané „parkovacie“ hry sú užívateľmi často vyhľadávané a preto ich v Play Store aj neustále pribúda. Niektoré majú ale otrasné ovládanie alebo fyziku. Dnes Vám ponúkneme jednu z tých lepších, kde budete musieť svoje šoférske zručnosti zúžitkovať za volantom ťažkých nákladiakov, pričom ich je v hre niekoľko. Misie majú stúpajúcu náročnosť a podarené 3D prostredia stavby plné nástrah dajú zabrať.

[app]com.fungames.truck.parking.bus[/app]

 

Sudoku Master

unnamed

 

Ak aj vy radi bojujete so Sudoku na zadným stranách našich denníkov, existuje skvelá aplikácia s ktorou budete mať naozaj prepracované Sudoku vždy pri sebe, vo svojom smartfóne. 2000 rôznych hier v štyroch obtiažnostiach sa postarajú o to, že hru len tak nevybúchate za týždeň a hlavne úroveň „Expert“ pekne potrápi mozgové závity. Hra má veľmi príjemné užívateľské prostredie a je zadarmo, čo z nej robí príťažlivý artikel pre milovníkov logických hier.

[app]com.popzhang.sudoku[/app]

 

GPS Test

[youtube]3rMX5etpnK8[/youtube]

GPS Test je jednoduchá aplikácia, ktorá dokáže na displeji tabletu alebo smartfónu zobraziť všetky možné informácie, ktoré je vôbec možné vďaka GPS prijímaču získať. Takto uvidíte stĺpcový graf intenzity signálu každého pripojeného satelitu zvlášť spolu s presnosťou a stavom, pozíciu satelitu na oblohe aj s polohovaním podľa kompasu, uvidíte vašu aktuálnu rýchlosť a nadmorskú výšku, taktiež uvidíte svoju polohu na mape sveta aj s informáciami o časových pásmach ako aj východ a západ slnka vo vašom umiestnení. Pri zakúpení plnej verzie získate navyše funkciu head up display, veľký digitálny font vhodný najmä pri používaní v aute počas jazdy alebo waypoint navigáciu.

[app]com.chartcross.gpstest[/app]

[app]com.chartcross.gpstestplus[/app]

 

World of Tanks Assistant

unnamed (1)

Pokiaľ ste náhodou prepadli momentálne veľmi populárnej online hre World of Tanks na PC platforme, táto aplikácia je určená pre Vás. Dokážete tak pomocou smartfónu pristupovať ku všetkým svojim štatistikám a umiestneniu vo svetovom rebríčku, pozriete si aktuálny zostatok, porovnáte svoje výsledky s výsledkami nepriateľov a nechýba integrácia sociálnych sietí pre zdieľanie informácii.

[app]ru.worldoftanks.mobile[/app]

 

BlackList

unnamed (2)

Každý máme v zozname kontaktov pár čísel, ktoré by sme občas radi ignorovali, alebo máme hneď pokazený deň, keď sa zjavia na displeji ako prichádzajúci hovor. K takýmto kontaktom napríklad patrí šéf, čierna ovca rodiny, bývalá/ý, rôzne úrady alebo Lukáš Zachar. Pomocou tejto aplikácie si dokážete vytvoriť čiernu listinu kontaktov, ktoré sa Vám jednoducho nedovolajú a dokonca nepošlú ani správu. Nastaviť si môžete rôzne veci od napríklad len vypnutia zvonenia pri prichádzajúcom hovore kontaktu z čiernej listiny, povolovanie výnimiek a mnoho ďalšieho. Pro verzia prináša rozšírenú funkcionalitu v podobe ochrany aplikácie heslom alebo správu protokolov.

[app]org.baole.app.blacklist[/app]

[app]org.baole.app.blacklistpro[/app]

 

Battery Widget

+

Pekný widget batérie vždy poteší a v tomto prípade o to viac, že je je naozaj komplexný, kde sa z neho dozviete okrem aktuálneho stavu batérie aj teplotu, napätie, odhadovaný čas nabitia, CPU vyťaženie a ďalšie informácie. Na výber je pár pekných štýlov samotných widgetov a v plnej verzii aplikácie za 1€ dostanete navyše možnosť zobrazenia stavu v notifikačnej lište alebo viac veľkostí widgetov.

[app]com.pjw.batterywidget[/app]

[app]com.pjw.bwp[/app]

 

ClockQ – Digital Clock Widget

unnamed (6)

Dominantou snáď každej domácej obrazovky sú hodiny a preto by mali aj patrične vyzerať. Aplikácia ClockQ  prináša jednoduchý a čistý dizajn hodín s bohatou možnosťou prispôsobenia kde budete mať na výber z množstva prevedení samotných hodín a nastavení ako priehľadnosť, zobrazovaný stav batérie alebo stupňov Celsia, nakonfigurovať si môžete vlastné farby a podobne. Kúpou plnej verzie získate viac funkcií a zbavíte sa reklám.

[app]cz.kinst.jakub.clockq[/app]

[app]cz.kinst.jakub.clockqpro[/app]

 

Lavender Live Wallpaper

unnamed (7)

 

Na záver, ako býva zvykom, Vám dáme tip na zaujímavé živé pozadie. Tentokrát to bude niečo pre alergikov a to konkrétne levanduľové pole priamo na obrazovke aj s poletujúcimi kvietkami. Aplikácie má pár nastavení, v ktorých na Vás občas vyskočí reklama ale ináč je pozadie skvelé a navodí Vám na obrazovke príjemnú jarnú atmosféru.

[app]com.androidwasabi.livewallpaper.lavender[/app]